.
Με σημερινό άρθρο της η εφημερίδα Ζαμάν αναφέρει οτι ο Τούρκος επιτελάρχης

Πάντα κατα την εφημερίδα Ζαμάν (εδώ παλαιότερο άρθρο) το πρώτο πρόγραμμα που θα ψαλιδιστεί θα είναι εκείνο των αντιαεροπορικών συστοιχιών μακρού βεληνεκούς (T-LORAMIDS) για να ακολουθήσει εκείνο των τροχοφόρων οχημάτων .
Ήδη μεγάλες ευρωπαικές εφημερίδες αναφέρουν ότι ένα νέο δάνειο απο το Διεθνές Νομισματικό ταμείο είναι αναπόφευκτο κατα τα πρότυπα της βοήθειας που είχε προσφέρει το IMF στην τελευταία Τουρκική οικονομική κρίση των αρχών της δεκαετίας που διανύουμε..
Μάλιστα ο υπεύθυνος της Διεθνούς Τράπεζας για την Τουρκία Ulrich Zachau δήλωσε σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη ότι μόνο για τo 2009 η Τουρκία θα χρειαστεί ξένα κεφάλαια ύψους 130 δισεκατομυρίων δολλαρίων, σκιαγραφώντας το μέγεθος του προβλήματος.
.
Δείτε και εδώ: Χρηματοδότηση $130 δισ. θα χρειαστεί η Τουρκία το 2009!