Greece-Salonika:H παρέα μας,μεγαλώνει ταχύτατα! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Greece-Salonika:H παρέα μας,μεγαλώνει ταχύτατα!

.
Συνεχίστηκε και την εβδομάδα που μόλις πέρασε η κατακόρυφη άνοδος της επισκεψιμότητας του Greece Salonika,σύμφωνα με τα στοιχεία της Alexa.com που δημοσιεύονται και σε αρκετά,φιλικά blogs.
Έτσι σήμερα το Greece Salonika άγγιξε τη θέση 228.166 στην παγκόσμια κατάταξη ανεβαίνοντας ακόμα 16.000 θέσεις μέσα σε μια μόλις εβδομάδα!!
Αυτή η άνοδος έρχεται να προστεθεί στην επιπλέον άνοδο άλλων 17.000 θέσεων που παρατηρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα καταγράφοντας συνολικά άνοδο 33.000 θέσεων σε διάστημα λιγότερο των 15 ημερών!
Κι όλα αυτά την ώρα που σχεδόν όλα τα "μεγάλα" Ελληνικά blogs παρουσίασαν μικρή πτώση ή οριακή άνοδο της επισκεψιμότητας την εβδομάδα που πέρασε..
Διανύοντας τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας μας,ευχαριστούμε όλα τα νέα αλλά και "παλιά" μέλη της παρέας μας,τους φίλους που μας επισκέπτονται καθημερινά αναγνωρίζοντας τον αγώνα που κάνουμε για ουσιαστική,έγκυρη και χωρίς υπερβολές,απειλές και γραφικότητες ενημέρωση,πάνω σε θέματα που εμείς θεωρούμε σημαντικά.
Ευχαριστούμε όμως και δημοσιογράφους αρκετών "παραδοσιακών ΜΜΕ" που δεν ξεχνούν να αναφέρονται στην πηγή της είδησης τους όταν αναδημοσιεύουν κείμενα του παρόντος ιστολογίου,αναγνωρίζοντας στην ουσία την εγκυρότητα του Greece Salonika.Στα αριστερά της σελίδας έχουμε προσθέσει ένα νέο link που παραπέμπει σε μερικές απ΄τις τελευταίες αναφορές του Τύπου στο Greece Salonika.
.
.
*Δεν δημοσιεύουμε λίστες ιστολογίων με επισκεψιμότητες και σειρές κατάταξης,μη θέλοντας να συμβάλουμε σε έναν ανούσιο ανταγωνισμό μεταξύ μιας κοινότητας που θα πρέπει να παρουσιάζεται ενωμένη.Σε καμία περίπτωση όμως δεν απαξιώνουμε την προσπάθεια που κάνουν αρκετοί φίλοι συν-bloggers για αξιοπρεπείς συγκρίσεις μεταξύ ιστολογίων.
Έχουμε επιλέξει και αναφερόμαστε σταθερά και μόνο στην επισκεψιμότητα του Greece Salonika.
,
Η Συντακτική Ομάδα.
Bookmark and Share