Αθλιότητες "αντιεξουσιαστών". - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Αθλιότητες "αντιεξουσιαστών".

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται..
Aυτή την ώρα (
12:30 μμ )
γίνεται "κατάληψη" με...ηχογραφημένο διάγγελμα των αντιεξουσιαστών προς τον Ελληνικό λαό(!) στον ραδιοφωνικό σταθμό Republic 100,3 FM.


Νωρίτερα "κατελήφθη" το κινηματοθέατρο Ολύμπιον (φωτογ.) στο κέντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης.
Οι "αντιεξουσιαστές" δε σεβάστηκαν ούτε εκδήλωση για παιδιά με μεσογειακή αναιμία που διοργάνωνε ο FM1OO μπροστά στο Ολύμπιον ,καθώς τη διέκοψαν ενώ πέταξαν γλυκά στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Τα άτομα δηλώνουν διατεθιμένα να μείνουν στο Ολύμπιον ες αόριστον "για να τον λειτουργήσουν σαν χώρο δράσης και αντιπληροφόρησης" ...


Προστέθηκε 12:50'πμ. To..παραληρηματικό διάγγελμα συνεχίζεται στον Republic FM ενώ άλλοι 3 ραδιοσταθμοί που βρίσκονται στην πλατεία Αριστοτέλους ,τελούν αυτή την ώρα υπό κατάληψη..Αξίζει να ακούσει κανείς το "διαγγελμα"για να βγάλει τα συμπεράσματα του.Ατεκμηρίωτες κατηγορίες,προπαγάνδα νηπιακού επιπέδου,ασύντακτες εκφράσεις και γενικότερα ένα κλίμα που απλώς εκθέτει όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια..Περαστικά.

Προστέθηκε 1:10'Μετά από 40΄ τερματίστηκε η κατάληψη στον ραδιοφωνικό σταθμό.Συνεχίζεται όμως στο Ολύμπιον όπου και πρόκειται να προβληθούν ταινίες με ελεύθερη είσοδο..

Ρητορικό ερώτημα:Μήπως το λεγόμενο "άσυλο" ισχύει και στο Ολύμπιον και πως περιμένετε να αισθανθεί ασφάλεια και να κατέβει ο κόσμος στο κέντρο όταν οι "αντιεξουσιαστές" έχουν καταλάβει το κεντρικότερο σημείο της πόλης;

Bookmark and Share