"Προβοκάτσια" μέσα στις γιορτές φοβάται η ΕΛ.ΑΣ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

"Προβοκάτσια" μέσα στις γιορτές φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.

Αποκλειστικό Greece-Salonika.

Σοβαρές πληροφορίες για "ενδεχόμενο προβοκάτσιας μέσα στις γιορτές" αντιμετωπίζουν εδώ και λίγες ώρες οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας.
Μετά και την πρωινή επίθεση σε λεωφορείο των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Κοκκινοπούλου και Κατεχάκη (φωτογ.) -κατά πάσα πιθανότητα με όπλο καλάσνικοφ- επικρατεί πραγματικά πανικός καθώς οι επείγουσες εντολές που έχουν δοθεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα απαιτούν για τις επόμενες μέρες
"αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας".
Η αστυνομία αλλά και οι εισαγγελικές αρχές δηλώνουν έτοιμες να άρουν το άσυλο με την παραμικρή πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν τις επόμενες μέρες με δεδομένη μάλιστα την απουσία πραγματικών φοιτητών απ΄τα Ιδρύματα λόγω των διακοπών.
*Για τη ύπαρξη συγκεκριμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας πάντως ,μίλησε ακόμη μια φορά η κ.Παπαρήγα,στη συνέντευξη που έδωσε στη Real News του Ν.Χατζηνικολάου:
"Το σχέδιο υπάρχει μερικά χρόνια. Αναμενόταν ένα γεγονός. Ήρθε, με τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη. Δεν λέμε ότι η δολοφονία ήταν προσχεδιασμένη, όμως το σχέδιο μπήκε σε ενέργεια σε χρόνο μηδέν. Σίγουρα υπάρχουν κέντρα, εντός και εκτός Ελλάδας. Όποιοι αμφιβάλλουν, εθελοτυφλούν. Άλλοι, επιδιώκουν να τα κρύβουν.
Πίσω από τις κουκούλες κρύβονται και προβοκάτορες, πέρα από παιδιά που νομίζουν ότι κάνουν αντιεξουσιαστικό αγώνα.
Ένα ερώτημα επιπλέον: Ποιος διαθέτει ειδικό πρόγραμμα μέσω του οποίου στέλνονται 100.000 SMS σε μαθητές και μαθήτριες, και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ;"
.
.
(*To Greece Salonika έχει πάρει θέση ανοιχτά και επωνύμως για το θέμα αυτό.Πατήστε εδώ)
Bookmark and Share