Ο αθυρόστομος κ.Κλάρκσον. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Ο αθυρόστομος κ.Κλάρκσον.

Το παράκανε και πάλι ο γνωστός παρουσιαστής του BBC..
.
Τον περασμένο Νοέμβριο ο αθυρόστομος παρουσιαστής του BBC είχε χαρακτηρίσει την Ελλάδα "μια απέραντη τουαλέτα" (δείτε εδώ ) ενώ περιγράφοντας την διαφημιστική καμπάνια του γραφείου τού Ελληνικού υπουργείου Τουρισμού στο Λονδίνο, έγραψε ότι «το κορίτσι της διαφήμισης δεν μοιάζει καθόλου με Ελληνίδα. Δεν έχει για παράδειγμα μουστάκι..» προκαλώντας τις αντιδράσεις της Ελληνικής κοινότητας του Λονδίνου.Ο Βρετανός παρουσιαστής δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη αλλά δε συνέβει το ίδιο και προχθές όταν ο κ.Κλάρκσον εξαναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη απ΄τον πρωθυπουργό της χώρας του κ.Γκ.Μπράουν..
Συγκεκριμένα,ο Κλάρκσον, παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής αυτοκινήτου Top Gear, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην Αυστραλία αποκάλεσε τον Γκόρντον Μπράουν «μονόφθαλμο Σκοτσέζο ηλίθιο» με αφορμή τις αντιδράσεις του για την οικονομική κρίση, συγκρίνoντάς τον με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Κέβιν Ραντ. Ο Γκόρντον Μπράουν έχει χάσει την όρασή του από το ένα μάτι μετά από ατύχημα που είχε όταν ήταν έφηβος..
Χθες όμως ο παρουσιαστής του BBC ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το προσβλητικό του σχόλιο :«Πάνω στην έξαψη της στιγμής, έκανα ένα σχόλιο για την εμφάνιση του πρωθυπουργού, για το οποίο, αφού το σκέφτηκα καλά(...), ζητάω συγγνώμη».
Oι παρουσιαστές του BBC είχαν την..τιμητική τους αυτή τη βδομάδα καθώς μόλις πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια Τζούλιαν Θάτσερ, κόρη της Μάργκαρετ Θάτσερ, έκανε ρατσιστικό σχόλιο για αθλητή του τένις ενώ πριν από μήνες παρουσιαστής απομακρύνθηκε για αρκετές εβδομάδας όταν αποκαλύφθηκαν τα άσεμνα μηνύματα που άφηνε σε τηλεφωνητή..
Greece Salonika
Bookmark and Share