Έφοδος αστυνομικών και Εισαγγελέα στις φυλακές Διαβατών, - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Έφοδος αστυνομικών και Εισαγγελέα στις φυλακές Διαβατών,

αναζήτησαν κινητά,ναρκωτικά και διασύνδεσεις με Παλαιοκώστα.
.
Έφοδος σε κελιά κρατουμένων των φυλακών Διαβατών Θεσσαλονίκης έγινε από τον εισαγγελέα Φυλακών και αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από πληροφορίες για “περίεργες” διασυνδέσεις του 43χρονου “φαντομά” Βασίλη Παλαιοκώστα, πριν και μετά την κινηματογραφική απόδρασή του από τον Κορυδαλλό.
Η έρευνα,σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κ.Καντούρη για την εφημερίδα "Μακεδονία",έγινε ξαφνικά χθες, λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι και αφού κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής που μετέβησαν στο σωφρονιστικό κατάστημα μαζί με τον εισαγγελέα Φυλακών Δημήτρη Μητρουλιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν από καμία πλευρά, υπήρχαν ενδείξεις ότι κρατούμενοι είχαν στα κελιά τους κινητά τηλέφωνα, που θεωρούνται “ύποπτα” για επικοινωνίες την ώρα της απόδρασης των Παλαιοκώστα - Ριτζάι. Οι ίδιες πηγές επιβεβαίωναν ότι στα κελιά κρατουμένων όπου έγινε η έφοδος αναζητήθηκαν κινητά τηλέφωνα, αλλά και ναρκωτικά, χωρίς όμως τελικά να βρεθεί τίποτε. Μάλιστα, τόσο από την αστυνομία όσο και από την εισαγγελία, το αντικείμενο της έρευνας υποβαθμίστηκε χθες το απόγευμα μετά την ολοκλήρωσή της. Είναι επίσης βέβαιο ότι έγιναν και άλλες έρευνες από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ανθρωποκυνηγητού που έχει εξαπολυθεί για τον εντοπισμό των δύο διαβόητων δραπετών, καθώς ο 43χρονος κινήθηκε για αρκετό διάστημα στην πόλη, τόσο κατά τη διάρκεια της απαγωγής Μυλωνά όσο και όταν την οργάνωνε.
Bookmark and Share