Δύο πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Δύο πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη..

Για ένα ακόμη Σάββατο αναμένεται να παραλύσει το κέντρο της πόλης.

Δύο πορείες έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη και όλα δείχνουν πως για ένα ακόμη Σάββατο το κέντρο της πόλης θα παραλύσει..
  • Στις 11πμ ξεκινά μπροστά στο Γ'Σώμα Στρατού -επί της Λεωφόρου Στρατού- αντιπολεμική συγκέντρωση με συνθήματα "Λευτεριά στην Παλαιστίνη,60 χρόνια ΝΑΤΟ είναι αρκετά,6 Χρόνια απ΄τον πόλεμο του ΙΡΑΚ" κτλ, η οποία θα εξελιχθεί σε πορεία εώς το λιμάνι Θεσσαλονίκης(!) και όσοι γνωρίζουν την πόλη καταλαβαίνουν πως η διαδρομή αυτή είναι αρκετή για να προκληθεί χάος σε όλους τους κεντρικούς δρόμους.
  • Λίγο αργότερα στη 1μμΠρωτοβουλία αλληλεγγύης στην Κ. Κούνεβα με σύνθημα "Κωνσταντίνα δεν είσαι μόνη,Η εργοδοτική τρομοκρατία δεν θα περάσει" διοργανώνει συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου επί της πλατείας Αριστοτέλους και κατόπιν θα ξεκινήσει πορεία -πιθανότατα- προς το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
*Μπορούμε να υποθέσουμε ήδη πως για μια ακόμη φορά οι καταστηματάρχες του κέντρου θα παραπονιούνται,τα εμπορικά κέντρα περιφερειακά της πόλης θα τρίβουν τα χέρια τους,τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ θα "εκλιπαρούν" για μερικές σκηνές βίας στις πορείες,οι διμοιρίες των ΜΑΤ θα τρέχουν και δε θα προλαβαίνουν
και η... ζωή στη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται..
Bookmark and Share