Παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον αποκλεισμό της Ακρόπολης. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον αποκλεισμό της Ακρόπολης.

Αφού δεν εισακούγονται οι εκκλήσεις όλων των υπολοίπων ας εισακουστούν οι εκκλήσεις του Προέδρου.

Παρέμβαση για το θέμα της Ακρόπολης, η οποία παρέμεινε για μια ακόμη ημέρα κλειστή, έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Μετά από συνάντηση που είχε με το σωματείο «Φίλοι της Ακρόπολης», ο πρώτος πολίτης της χώρας εξέφρασε την κατανόησή του για τα αιτήματα και τη διαμαρτυρία των συμβασιούχων του Υπουργείου Πολιτισμού, χαρακτήρισε όμως ακατανόητο τον αποκλεισμό της Ακρόπολης.
Συγκριμένα, ο κ. Παπούλιας ανέφερε: «Θα ήθελα να πω ότι κατανοώ απολύτως τις διαμαρτυρίες των συμβασιούχων και τα αιτήματά τους και τους αγώνες που κάνουν. Αλλά για μένα είναι ακατανόητο ότι αποκλείεται ο Ιερός Βράχος της Ακροπόλεως. Θα έλεγα ότι υπάρχουν και άλλες μορφές πάλης για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και όχι ο αποκλεισμός αυτού του παγκόσμιου πολιτιστικού αγαθού».
*Θα το πούμε για μια ακόμη φορά φίλοι συμβασιούχοι του ΥΠ.ΠΟ.
Όσο δίκαιο και αν έχετε -που σίγουρα έχετε- το χάνετε με τον πραγματικά άθλιο εκβιασμό της κλειστής Ακρόπολης.Είναι φανερό πως έχετε αντιληφθεί οτι κανείς δε θα αναλάμβανε να διατάξει δυναμική παρέμβαση της Αστυνομίας στην είσοδο του Μνημείου καθώς οι εικόνες θα ήταν η χειρότερη δυσφήμιση για τη χώρα και το εκμεταλλεύεστε δεόντως..
Αλλά καταλάβετέ το επιτέλους:
Η Ακρόπολη δεν είναι απλά ο χώρος εργασίας σας!
Bookmark and Share