ΠΑΟΚ:Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να εκτονώσει το φορτισμένο κλίμα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΠΑΟΚ:Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να εκτονώσει το φορτισμένο κλίμα

την ίδια ώρα όμως ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης σιγοντάρουν την ένταση..
(Γράφει ο Θωμάς Κ.
ο...παοκτσής του Greece Salonika)

Aν και η διοίκηση της ομάδας του ΠΑΟΚ καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να κατεβούν οι τόνοι σχετικά με το αυριανό αγώνα,δυστυχώς μερικοί -ευτυχώς όχι όλα- απ΄τους αθλητικούς ραδιόφωνικούς σταθμούς της πόλης συνεχίζουν να δυναμιτίζουν το κλίμα καθώς σε σταθερή βάση τις τελευταίες μέρες επιτρέπουν να ακούγονται στον αέρα συνεχώς απαράδεκετες δηλώσεις θερμοκέφαλων οπαδών οι με τηλεφωνικές παρεμβάσεις τους σε εκπομπές στην ουσία προτρέπουν τους οπαδούς της ομάδας να βγάλουν τα..."τόμαχωκ του πολέμου" και να υποδεχτούν τους παίχτες του Ολυμπιακού.
Ας καταλάβουν επιτέλους πως μόνο όσοι θέλουν το κακό της ομάδας του ΠΑΟΚ θέλουν να δημιουργηθούν επεισόδια αύριο.
Παρεπιπτόντως ας γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον αγώνα πως μετά από απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ,τρεις(!) εισαγγελείς θα εποπτεύουν ό,τι κι αν συμβεί στην πόλη τις ώρες του αγώνα.
Ψυχραιμία λοιπόν..
.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως μας απεστάλλει μέσω email:.

«Είναι πολλά αυτά που... βιώσαμε τις τελευταίες ημέρες και αισθανόμαστε ότι πρέπει να πούμε, αλλά δεν θα το κάνουμε τώρα σεβόμενοι τη δική μας προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής.Έχουμε αποδείξει ότι, σε αντίθεση με όσα ισχύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προτιμούμε -για το καλό και το συμφέρον της ομάδας- τις πράξεις από τα λόγια. Επιφυλασσόμαστε να ξεκαθαρίσουμε όλα τα θέματα και τις θέσεις μας, μετά από τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός, στην επικείμενη συνέντευξη Τύπου της διοίκησης».
Bookmark and Share