Χρέη 1,2 εκατομμύριων ευρώ της ΕΡΤ προς την ΠΑΕ ΑΡΗ! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Χρέη 1,2 εκατομμύριων ευρώ της ΕΡΤ προς την ΠΑΕ ΑΡΗ!

Email.
..
....................................................Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Η κρατική τηλεόραση
και τα οφειλόμενα στην ΠΑΕ Αρης 06/03/09 14:13 Ο πόλεμος συμφερόντων στο ελληνικό ποδόσφαιρο μαίνεται και δυστυχώς για την ΠΑΕ Αρης αποφάσισε να συμμετάσχει σε αυτόν και η κρατική τηλεόραση μη καταβάλλοντας στην ΠΑΕ Αρης τα οφειλόμενα από την μετάδοση των αγώνων μας. Ενώ όλοι όσοι έχουν συμβόλαια με τη ΝΕΤ εισπράττουν κανονικά τα χρήματά τους, κάποιοι άλλοι συνάπτουν νέα συμβόλαια τετραπλάσιας αξίας από την ΠΑΕ Αρης και κάποιοι τρίτοι δέχονται προτάσεις με υπέρογκα ποσά με σκοπό να μην επιτευχθεί η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λιγκ, μόνο στην ΠΑΕ Αρης η κρατική τηλεόραση δεν κατέβαλλε χρήματα που...
οφείλει σύμφωνα με τη σύμβασή της από τις 15/12/2008 και τις 28/02/2009, ύψους περίπου 1.2 εκατομμυρίων ευρώ.
Αποτέλεσμα είναι η ΠΑΕ Αρης να μην δύναται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και για πρώτη φορά την τελευταία τριετία συμπληρώνονται δύο μήνες χωρίς να καταβάλλει τα οφειλόμενα στους ποδοσφαιριστές της με κίνδυνο να υποστεί ζημία εκατομμυρίων ευρώ.
Αναρωτιόμαστε πως η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός, που προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, επιτρέπει αυτή τη συμπεριφορά, η οποία μπορεί συν τις άλλοις να οδηγήσει και σε απώλεια αγωνιστικών στόχων, αλλά και να καταστρέψει όλη την προσπάθεια της πραγματικής οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ Αρης.
Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση των υπευθύνων για να αποκατασταθεί η ισονομία, αλλά και να διαφυλαχθεί η επιβίωση της ομάδας μας.
http://arisfc.gr/index.cfm?pid=2&view=detail&id=762

Κυριε Πρωθυπουργε, αξιοτιμοι υπουργοι, κ.κ. βουλευτες του νομου Θεσ/νικης, θα λαβετε θεση? H ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεχεται εναν ανοιχτο, προκλητικο και ανευ προηγουμενου πολεμο απο το ιδιο το κρατος και ειδικα απο την ΕΡΤ Α.Ε. και τη Διοικηση της που (με ανακοινωση-απαντηση) ανερυθριαστα παραδεχεται οτι δεν εκπληρωνει συμβατικες της υποχρεωσεις.
Θα λαβετε θεση κυριε Νομαρχα της Θεσ/νικης?
Θα λαβετε θεση κυρια Ραπτη?
Θα λαβετε θεση κυριε Ιωαννιδη?
Θα λαβετε θεση κυριε Καλαφατη?
Θα λαβετε θεση κυριε Γκιουλεκα?Ή εσεις κ.κ. βουλευτες της αντιπολιτευσης απο τη Θεσ/νικη?
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΙΝΕΤΑΙ EIΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ανακινηση αρθρου 44, αγωγη στον προεδρο της ομαδας γιατι δεν εδωσε τις πινακιδες των πουλμαν (!!) 4 χρονια πριν, διαιτητικες "σφαγες", επικοινωνιακες τρικλοποδιες κ.ά) ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ...
Bookmark and Share