Εντολή έξωσης για αστυνομικό τμήμα.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Εντολή έξωσης για αστυνομικό τμήμα..

Ο ιδιοκτήτης του χώρου θέλει να επεκτείνει το παρακείμενο...εστιατόριό του!

Με έξωση κινδυνεύουν άμεσα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Πεντέλης, καθώς ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην οδό Βασ. Γεωργίου Β΄ 8, που διατηρεί δίπλα από το κτίριο εστιατόριο, το θέλει για...ιδιοχρησία.
Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει να επεκτείνει την επιχείρησή του. Το θέμα ανέκυψε πριν από... τουλάχιστον οκτώ χρόνια, όταν ενημερώθηκε ο διοικητής του ΑΤ ότι πρέπει να μετακομίσει η υπηρεσία. Εκτοτε ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου, στον οποίο πήρε μέρος και η Νομική Υπηρεσία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να υπάρξει καθυστέρηση στην εκτέλεση της απόφασης για την ιδιοχρησία. Τελικά όλες οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έχει πλέον στα χέρια του αμετάκλητη δικαστική απόφαση με την οποία- αν το επιθυμεί - μπορεί ακόμη και σήμερα να «βγάλει έξω» τους ενοίκους του κτιρίου.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε ή θα γίνει αναστολή της λειτουργίας των υπηρεσιών ή θα γίνει μεταστέγαση στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ώσπου να βρεθεί άλλο κτίριο για τις αστυνομικές υπηρεσίες της Πεντέλης. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνουν ότι ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης άλλου οικήματος στην Πεντέλη, ενώ παράλληλα ζητούν από επιτροπή της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου να επισπευσθεί η διαδικασία για την ανεύρεση κτιρίου μέσω διαγωνισμού .
(πηγή εφημερίδα"Το Βήμα")
Bookmark and Share