Τα κατάφερε πάλι ο Μπερλουσκόνι - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Τα κατάφερε πάλι ο Μπερλουσκόνι

να γίνει...περίγελος στα Ευρωπαικά ΜΜΕ.
........................................................

Χωρίς τον τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο, έγινε το πρωί η τελετή έναρξης της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο και φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την Καγκελάριο της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ, η οποία ματαίως τον περίμενε επί ώρα στο κόκκινο χαλί.
Σύμφωνα πάντως το γραφείο του κ. Μπερλουσκόνι,το οποίο προφανώς προσπάθησε να "συμαζέψει" την κατάσταση, ο ιταλός ηγέτης.... προσπαθούσε να πείσει τον τούρκο ομόλογό του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν να αποδεχθεί την υποψηφιότητα του δανού πρωθυπουργού Ρασμούσσεν για την θέση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ!!
Ο ιταλός πρωθυπουργός πάντως δεν κατάφερε ούτε να πείσει τον τούρκο πρωθυπουργό, αλλά ούτε να είναι παρών στην οικογενειακή φωτογραφία των ηγετών των χωρών-μελών της Συμμαχίας, αλλά ούτε και στην τήρηση ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος στρατιώτες του ΝΑΤΟ. Οταν τελικώς βρέθηκε στη γερμανική πλευρά του Ρήνου, φάνηκε να εξηγεί στην κυρία Μέρκελ και τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί τι τον καθυστέρησε...

Bookmark and Share