Άρχισε η μεταφορά λαθρομεταναστών σε περιοχές της Β.Ελλάδος. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Άρχισε η μεταφορά λαθρομεταναστών σε περιοχές της Β.Ελλάδος.

Αποκλειστικό Greece Salonika.

Άρχισε να υλοποιείται το σχέδιο για μεταφορά λαθρομεταναστών σε περιοχές της ηπειρωτικής Eλλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν πριν λίγο στο Greece Salonika,αργά χθες βράδυ μεταφέρθηκαν οι 13 πρώτοι λαθρομετανάστες (από Μπαγκλαντές,Ιράκ,Αφγανιστάν & Σομαλία) στην Καστοριά και προς το παρόν παραμένουν σε κρατητήρια διάφορων αστυνομικών τμημάτων του νομού καθώς δεν υπάρχουν υποδομές σε κανένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο ώστε να διαμείνουν τα συγκεκριμένα άτομα!
Η όλη επιχείρηση κρατήθηκε μυστική, ενώ,σύμφωνα με τις πληροφορίες του Greece-Salonika, ακόμα και οι αστυνομικοί διοικητές της περιοχής αφνιδιάστηκαν καθώς ενημερώθηκαν λίγες μόνο ώρες πριν την άφιξη των πρώτων ατόμων!
Το κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί "έξυπνη" μια ιδέα βάσει της οποία θα επιβαρυνθούν ακριτικοί νομοί της χώρας με την παρουσία ασιατών και Αφρικανών μεταναστών την ώρα που οι ίδιοι αυτοί νομοί αποτελούν πύλη εισόδου βαλκάνιων λαθρομεταναστών θα το κρίνει η ιστορία..
Ο πανικός στην Κυβέρνηση λόγω της ανόδου των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ στις ευρωεκλογές,καθώς και οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του κ.Μαρκογιαννάκη απλώς διασπείρουν το πρόβλημα των αστικών κέντρων σε περιοχές της επαρχίας χωρίς καμία απολύτως μέριμνα.

*Στην περιοχή της Καστοριάς πάντως ήδη ξεκινούν οι αντιδράσεις καθώς η συνοριοφυλακή της περιοχής η οποία είναι επιφορτισμένη με το έργο της φύλαξη των ορεινών συνόρων του Γράμμου αδυνατεί να οργανώσει και τη φύλαξη επιπλέον λαθρομεταναστών.
Bookmark and Share