Ξεσηκωμός για τη σχολή αστυφυλάκων στη Νάουσα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ξεσηκωμός για τη σχολή αστυφυλάκων στη Νάουσα.

Παλλαϊκός ξεσηκωμός επικρατεί στη Νάουσα για την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τη λειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων το Φθινόπωρο.
Χθες συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο και αποφάσισε ομόφωνα να παραιτηθούν ο δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός και όλα τα μέλη του αν μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου δεν αρθεί η συγκεκριμένη απόφαση.
Με παραίτηση απείλησε και ο βουλευτής της Ν.Δ...Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο οποίος παρακαλούθησε τη συνεδρίαση και δήλωσε έτοιμος να συνεννοηθεί και με τους άλλους τρεις βουλευτές του νομού Ημαθίας (Ηλίας Φωτιάδης, Μιχάλης Χαλκίδης της Ν.Δ. και Τάσος Σιδηρόπουλος του ΠΑΣΟΚ) για να παραιτηθούν μαζί. Οργή για την απόφαση της κυβέρνησης εκφράζουν και οι μαζικοί φορείς της Νάουσας.
Ο δήμαρχος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Αρχηγείο της Αστυνομίας και τον ενημέρωσαν ότι η απόφαση για αναστολή της λειτουργίας της Σχολής είναι πολιτική.
Επιτροπή αποτελούμενη από τον δήμαρχο, βουλευτές και εκπροσώπους φορέων θα συναντηθεί σήμερα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Χρήστο Μαρκογιαννάκη.
Σήμερα το θέμα θα τεθεί και στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας από το νομάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη
Την Πέμπτη το δημαρχείο της Νάουσας και τα καταστήματα της πόλης θα μείνουν κλειστά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, και στις 10 το πρωί θα γίνει πορεία και συμβολική κατάληψη στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης

Bookmark and Share