Γκρούεφσκι: Αρνήθηκε την παραίτηση υπουργού για το δυστύχημα στην Οχρίδα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Γκρούεφσκι: Αρνήθηκε την παραίτηση υπουργού για το δυστύχημα στην Οχρίδα.

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του υπουργού Επικοινωνιών και Μεταφορών της κυβέρνησής του, Μίλε Γιανακίεφσκι, την οποία ο τελευταίος υπέβαλε για λόγους ηθικής τάξεως, αμέσως μετά τη βύθιση τουριστικού πλοιαρίου στη λίμνη της Οχρίδας, κατά την οποία 15 Βούλγαροι τουρίστες που επέβαιναν σ' αυτό έχασαν τη ζωή τους.
Όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ «ΜΙΑ», ο...
κ. Γκρούεφσκι έκρινε ότι δεν προκύπτουν αντικειμενικές ευθύνες για τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών για το δυστύχημα στη λίμνη της Οχρίδας, το οποίο σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο.

Προηγουμένως, χθες, η κοινοβουλευτική ομάδα του VMRO-DPMNE -του κόμματος του οποίου ηγείται ο Ν.Γκρούεφσκι- ζήτησε από τον πρωθυπουργό της χώρας να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Γιανακίεφσκι.

Αντιθέτως, η αξιωματική αντιπολίτευση θεώρησε ότι, από τη στιγμή του υποβάλλεται παραίτηση υπουργού για λόγους ηθικής τάξεως, ο πρωθυπουργός της χώρας πρέπει να την κάνει αποδεκτή, χωρίς κανένα ενδοιασμό και κατηγόρησε τον Ν.Γκρουέφσκι για υποκρισία.

Ο Μίλε Γιανακίεφσκι θεωρείται ένας από τους υπουργούς της κυβέρνησης, στον οποίο ο κ. Γκρούεφσκι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share