Στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης 46χρονος Νιγηριανός που επιτέθηκε σε αστυνομικό. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης 46χρονος Νιγηριανός που επιτέθηκε σε αστυνομικό.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, οδηγήθηκε το μεσημέρι ο συλλειφθείς, ο οποίος του απήγγειλε τις κατηγορίες της απλής σωματικής βλάβης, της αντίστασης και της απείθειας.
Το περιστατικό συνέβη...
έξω από τα γραφεία της Νιγηριανής Κοινότητας Θεσσαλονίκης.
Την ώρα εκείνη είχε ολοκληρωθεί συνάντηση της νιγηριανής κοινότητας. Σκοπός της ήταν η συλλογή χρημάτων προκειμένου να μεταφερθεί και να κηδευτεί στη Νιγηρία ο άτυχος συμπατριώτης τους που δύο 24ωρα νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.
Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, αστυνομικοί πλησίασαν τους συγκεντρωμένους Νιγηριανούς, υποβάλλοντας μερίδα εξ αυτών σε εξακρίβωση στοιχείων. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, οι Αφρικανοί αντέδρασαν και ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση που είχε ως αποτέλεσμα ένας 46χρονος Νιγηριανός να χτυπήσει στο πρόσωπο αστυνομικό.
Στη συνέχεια τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο. Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 23 Οκτωβρίου λόγω απουσίας των μαρτύρων αστυνομικών.
Στο Δικαστικό Μέγαρο συγκεντρώθηκαν συμπατριώτες του 46χρονου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σύλληψή του. Ζήτησαν παράλληλα να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός που ευθύνεται για το θανατηφόρο τραυματισμό του 38χρονου, πατέρα τριών μικρών παιδιών.












protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share