Δευτέρα ή Τρίτη ο νέος αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Δευτέρα ή Τρίτη ο νέος αρχηγός ΕΛ.ΑΣ.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη, πρόκειται να συγκληθεί το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Αμυνας, το οποίο θα ορίσει νέους αρχηγούς σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και πιθανότατα Λιμενικό.
Η απόφαση για απομάκρυνση του κ. Βασίλη Τσιατούρα από τη θέση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ήταν προειλημμένη, καθώς... ήδη από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είχε καταλήξει στην ανάγκη να στελεχώσει με νέα πρόσωπα τα ανώτατα κλιμάκια των Σωμάτων Ασφαλείας.
Οσα συνέβησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Εξαρχείων, όπου αστυνομικοί της ομάδας «Δέλτα» προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων που συμμετείχαν σε παρουσίαση βιβλίου, μεταξύ αυτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, λειτούργησαν απλώς ως αφετηρία των εξελίξεων. Επικρατέστερος διάδοχος του κ. Τσιατούρα φέρεται ο αντιστράτηγος κ. Λευτέρης Οικονόμου, που είχε, μεταξύ άλλων, διατελέσει εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. την περίοδο που πολιτικός προϊστάμενος στο μέγαρο της οδού Κατεχάκη ήταν πάλι ο κ. Χρυσοχοΐδης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share