Πως εντοπίστηκε και συνελήφθη η 22χρονη. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Πως εντοπίστηκε και συνελήφθη η 22χρονη.

Η Αντιτρομοκρατική μετά τον εντοπισμό αποτυπωμάτων στην γιάφκα του Χαλανδρίου είναι αναζητούσε την 22χρονη Αντιγόνη Χελιώτη, η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Η σύλληψη της 22χρονης έγινε μετά από επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Πληροφορίες αναφέρουν πως η κοπέλα ήταν... γνώστης της επίθεσης και εξετάζεται η συμμετοχή της.
Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν την κοπέλα μετά τα επεισόδια και την είδαν να μπαίνει σε υπό κατάληψη οίκημα πίσω από το Πολυτεχνείο. Βγαίνοντας από το οίκημα, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν, ενώ δεν αποκλείεται στον χώρο αυτό να έχουν πάει κατά καιρούς κι άλλα φερόμενα ως μέλη των «Πυρήνων».
Εναντίον της Αντ. Χελ., που μετακόμισε πρόσφατα στα Εξάρχεια αφήνοντας το πατρικό της στα βόρεια προάστια, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης στις 3 του μήνα, όπως και για άλλους 4 νεαρούς που παραμένουν ασύλληπτοι.
Θυμίζουμε πως για τους «Πυρήνες της Φωτιάς» έχουν προφυλακιστεί τρεις νεαροί , ελεύθερη υπό όρους έχει αφεθεί μια κοπέλα και εκρεμούν εντάλματα σύλληψης για άλλα 6 άτομα.
Bookmark and Share