Απόδραση αλβανού κρατούμενου από το αστυνομικό τμήμα Θήβας. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Απόδραση αλβανού κρατούμενου από το αστυνομικό τμήμα Θήβας.

Μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Θήβας απέδρασε νωρίς το πρωί 32χρονος από την Αλβανία μπροστά στα μάτια αστυνομικών χρησιμοποιώντας μάλιστα όπλο που συνεργός του είχε κρύψει μέσα στην τουαλέτα της συγκεκριμένης υπηρεσίας χωρίς να... τους αντιληφθεί κανείς. Πάντως οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη του αλλοδαπού παραμένουν άκαρπες.
Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μια Αστυνόμος Β΄, αναπληρωτής του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θήβας και δυο αστυφύλακες που εκτελούσαν ο ένας καθήκοντα Αξιωματικού Υπηρεσίας και ο άλλος ήταν μέλος πληρώματος περιπολικού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο αστυφύλακες είχαν αναλάβει να προσέχουν τον κρατούμενο όσο βρισκόταν εκτός κρατητηρίου. Επίσης διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Οπως έγινε γνωστό στις 8.30 το πρωί ο 32χρονος ενώ ήταν στα κρατητήρια ζήτησε από τους αστυνομικούς να πάει στην τουαλέτα. Βγαίνοντας κρατούσε ένα όπλο με το οποίο απείλησε τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας από το πίσω μέρος του κτιρίου σε παρακείμενη αγροτική περιοχή. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του στην οποία πήρε μέρος και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.
Ο 32χρονος είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Γρεβενών όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης δεκατριών ετών για κλοπές στις 17 Νοεμβρίου προκειμένου στις 19 του ίδιου μήνα να απολογηθεί στην Ανακρίτρια Πρωτοδικών Θήβας για ένοπλη ληστεία σε τράπεζα της Θήβας το 2007. Το πρωί επρόκειτο να μεταφερθεί στις φυλακές. Παράλληλα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θήβας ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Bookmark and Share