Νέο σκηνικό στη Ν.Δ. μετά το σαφές προβάδισμα Σαμαρά. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Νέο σκηνικό στη Ν.Δ. μετά το σαφές προβάδισμα Σαμαρά.

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στη Νέα Δημοκρατία εν όψει της εκλογής του νέου προέδρου, ενώ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται της Ντόρας Μπακογιάννη με 5,2 ποσοστιαίες μονάδες.
Ο Αντώνης Σαμαράς απαντώντας στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, περί ευκαιριακών νυχτερινών συμμαχιών, τόνισε ότι κάποιοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και... θυμώνουν του ψηφοφόρους της ΝΔ. Από τη πλευρά της, η κ. Μπακογιάννη έδωσε στην δημοσιότητα πλαίσιο αρχών και θέσεων και κάλεσε όλους να συζητήσουν το πως θα ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Χθες, 30.741 νέοι και νέες της ΟΝΝΕΔ υπέγραψαν κείμενο επτά σημείων, με το οποίο δεν εκφράζουν υποστήριξη σε κάποιον υποψήφιο, αλλά τοποθετούνται πολιτικά και τονίζουν την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας του κόμματος. Μεταξύ των ΟΝΝΕΔιτών που υπογράφουν συγκαταλέγονται 50 από τα κορυφαία ενεργά στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ (όπως ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Χρυσανθόπουλος, ο γραμματέας της ΔΑΠ Γιώργος Παπαδομιχελάκης, τα μέλη της γραμματείας ΔΑΠ Αθήνας Νίκος Κερερές και Δημήτρης Χιουλαρέας, ο υπεύθυνος Τύπου της ΔΑΠ Λουκιανός Κοντέλλας και ο υπεύθυνος της γραμματείας Τοπικών Συμβουλίων Νέων Δημήτρης Βολουδάκης).

Πρόκειται, δηλαδή, για κίνηση της «επίσημης ΟΝΝΕΔ» σε αντιδιαστολή με την κίνηση νέων των 10.500 υπογραφών νυν και πρώην ΟΝΝΕΔιτών, καθώς στην πρωτοβουλία για το κείμενο των επτά σημείων πρωταγωνίστησαν στελέχη τα οποία βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο της νεολαίας Γιώργο Παπανικολάου.

Σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς περιοδεύει σε Χαλκίδα και Μενίδι. Η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται στην Κρήτη, αλλά θα διακόψει τη περιοδεία της για να βρεθεί στην επιμνημόσυνη δέηση μητέρας του Κ. Καραμανλή, η οποία απεβίωσε χθες, μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Ερ. Ντινάν. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης περιοδεύει στη Δυτική Μακεδονία.

Bookmark and Share