Εξωφρενικές απαιτήσεις απ'τους αντιπάλους της Εθνικής ποδοσφαίρου. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Εξωφρενικές απαιτήσεις απ'τους αντιπάλους της Εθνικής ποδοσφαίρου.

Μετά τα τηλεοπτικά παζάρια οι Ουκρανοί ζητούν και 10.000 ευρώ για να..είναι έτοιμο το γήπεδο!

Ενας σοβαρός λόγος που η ελληνική πλευρά απευχόταν το ζευγάρωμα με την Ουκρανία στα πλέι-οφ για την πρόκριση στο Μουντιάλ ήταν ότι... μπλέκεις και το βρίσκεις μπροστά σου ακόμη και στα πιο μικρά. Κληρωθήκαμε (μαζί τους), μπλέξαμε, τρέχουμε και δεν είναι μόνον ο ιός.
Η τηλεοπτική μετάδοση της ρεβάνς παραμένει «στον αέρα» επειδή οι Ουκρανοί ζητούν...εξωφρενικά πράγματα κι όταν η κουλτούρα είναι γενικώς να ζητάς, ζητάς για τα πάντα. Αν για την TV έκοψαν εξτρά τιμολόγιο στα 500 χιλιάρικα, η αλληλογραφία μεταξύ των εθνικών ομοσπονδιών έβγαλε ένα φασούλι 10.000 δολαρίων που απαίτησαν, επικαλούμενοι και τις καιρικές συνθήκες, ώστε τη Δευτέρα στο Ντόνετσκ να 'χουν έτοιμο το γήπεδο όπου θα έκανε προπόνηση η ελληνική ομάδα.
Να σημειωθεί ότι η πρόγνωση για Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη δεν δείχνει ακραίες καταστάσεις με παγετούς και τέτοια πράγματα, απλώς συννεφιά με κρύο (3 έως 8 βαθμοί). Η πλευρά της ΕΠΟ έκοψε κάθε μορφής συνεργασία, ανταλλαγές dvd κ.λπ. και αποφασίστηκε η αποστολή να ταξιδέψει το απόγευμα της Δευτέρας αφού θα 'χει προπονηθεί η ομάδα στην Αθήνα.
Στο Ντόνετσκ θα κάνει... δωρεάν τη μία και μοναδική προπόνηση που προβλέπουν οι διεθνείς κανονισμοί, στο γήπεδο όπου θα τελεστεί το ματς, την Τρίτη το βράδυ.

Εν όψει του ταξιδιού, η υπόθεση θέλει την ιδιαίτερη οργάνωσή της με τα νερά από δω, με τα τρόφιμα και τον μάγειρα από δω, με τις οδηγίες του γιατρού-γραμματέα της ΕΠΟ Γιάννη Οικονομίδη για τη συμπεριφορά των διεθνών στην καθημερινότητά τους, αλλά και (με την προσπάθειά του να πείσει) να εμβολιαστούν οι λίγοι που, προχθές, δεν το θέλησαν.














enet





Bookmark and Share