Κλειστά τα Τέμπη τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.Από παρακαμπτηρίους οδούς η κίνηση. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Κλειστά τα Τέμπη τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.Από παρακαμπτηρίους οδούς η κίνηση.

-upd-
Νεκρός ο Ιταλός διευθυντής των έργων απ΄τις κατολισθήσεις.
.
Κλειστή παραμένει από χθες βράδυ η εθνική οδός ο δρόμος στο ύψος των Τεμπών εξαιτίας κατολισθήσεων.
Λόγω της δυνατής και συνεχούς βροχής βράχια αποκολλήθηκαν από το βουνό και έπεσαν στο οδόστρωμα.
Ο δρόμος θα μείνει κλεστός τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες τόσο της απομάκρυσνης βράχων όσο και του ελέγχου της ασαφάλειας της περιοχής.
Τα οχήματα που κατευθύνονται...
Θεσσαλονίκη εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου προς την Επαρχιακή Οδό Συκουρίου-Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης εως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης-Αμπελώνα-Τυρνάβου-Ελασσόνα-Άγιο Δημήτριο-Κατερίνη.
Οσοι κατευθύνονται προς Αθήνα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία Οδό)-Κοζάνη και από εκεί μέσω εθνικής οδού Κοζάνης-Ελασσόνας-Τυρνάβου-Αμπελώνα-Γυρτώνης ως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου συνεχίζουν μέσω παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης προς την επαρχιακή οδό Συκουρίου-Λάρισας και μπάινουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου.Νεκρός όμως είναι ο 62χρονος Ιταλός διευθυντής της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο της διάνοιξης της σύραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί, Σέρτζιο Σιάνι .

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στην περιοχή στις 7 το πρωί για να κάνει αυτοψία στο σημείο όπου χθες στις 12 το βράδυ αποκολλήθηκαν βράχοι με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος.

Εκείνη τη στιγμή αποκολλήθηκε και άλλος βράχος που τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. (*Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα αυτό πατώντας εδώ).










.

.Πηγή: Αγγελιοφόρος

1 σχόλιο:

  1. δεν τρέχει και τίποτα !!! αν το βράδυ χιονίσει έντονα στην παλιά εθνική οδό θα εκτρέπονται τα οχήματα μέσω Ιωαννίνων.
    Ρε ζούμε στο 2010 στην Ευρώπη που μας έδωσε του κόσμου τα κονδύλια για να κατασκευαστούν σύγχρονοι οδικοί άξονες και ακόμη διαθέτουμε ως μοναδικό άξονα τα Τέμπη. Που βρισκόμαστε στην ορεινή διάβαση Πεσαβάρ Καμπούλ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share