Νέο ανθελληνικό παραλλήρημα στη Γερμανία, - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Νέο ανθελληνικό παραλλήρημα στη Γερμανία,

"οι Έλληνες δεν κατάγονται απ΄τους Έλληνες"!

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των γερμανικών Μέσων ενημέρωσης κατά της Ελλάδας.Τελευταίο επεισόδιο σε αυτό τον ορυμαγδό δυσφημιστικών δημοσιευμάτων η καταχώρηση στην ιστοσελίδα της έγκριτης γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung της άποψης, ότι οι «οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες».
Ο... πολιτιστικός συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας υποστηρίζει σε άρθρο του ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από αυτά που άφησαν πίσω τους οι Σλάβοι, οι Φράγκοι σταυροφόροι, οι Βούλγαροι, οι Σέρβοι, οι Καταλανοί, οι Οθωμανοί και τα αλβανικά φύλα.
Ο Αντρέας Κιλμπ «μεταμορφώνεται και σε ψυχολόγο», αναφέροντας ότι η διαφορετικότητα στην «καταγωγή» υποκαθίσταται από τη συλλογική συνένωση μπροστά στην αντιμετώπιση ενός κοινού εχθρού.
«Ένας στους τέσσερις σημερινούς Έλληνες προέρχεται από τους πρόσφυγες, άλλοι τόσοι έχουν σλαβικές ή αλβανικές ρίζες, αλλά όλοι είναι ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό. Και ελλείψει των Τούρκων, ιδεώδης στόχος είναι τώρα οι Γερμανοί. Διότι στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κατέλυσαν στη γενέτειρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού με τρόπο που ακόμα και σήμερα κοκκινίζει κανείς από ντροπή», αναφέρει ο κύριος Κιλμπ.
Υπενθυμίζεται ότι αυτού του άρθρου είχαν προηγηθεί:
-Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, με πηχυαίο τίτλο «Πουλήστε τα νησιά σας χρεοκοπημένοι Έλληνες! Και πουλήστε και την Ακρόπολη!»
-Το εξώφυλλο του γερμανικού Focus με την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνες χειρονομίες, καταγγέλλοντας την ελληνική «απάτη στην οικογένεια της Ευρωζώνης»










zougla.gr

2 σχόλια:

  1. Μη τσιμπάτε... πίσω από αυτά τα δημισιέυματα είναι ο γνωστός περιούσιος λαός... Όπου "παίζουνε" λεφτά, πάντα πρώτη μούρη. Οι γερμανοί ως λαός είναι το ίδιο ευνουχισμένοι με τους λοιπούς δυτικοευρωπαίους, με τα σύνδρομα της Αρείας τους καταγωγής. Μια καταγωγή που έλκει από τον Άρη... ξέρετε... Πρώτος παγκόσμιος, Δεύτερος, Αποικίες... αυτοί που πουλούσανε τους μαύρους και τους ινδούς στα παζάρια σαν σκυλιά. Ο περιούσιος λαός βάζει τους δυτικοβλαμένους να μιλάνε για τη καταγωγή των Ελλήνων, εκεί φτάσαμε. Αλλά ο ήχος τους είναι ίδιος με αυτόν που κάνει το σκατό όταν πέφτει στο βόθρο.

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλιό το επιχείρημα. Το χρησιμοποιούσαν και οι Ναζί για να κάνουν πιστευτή την άρεια προέλευση τους. Γιατί πως θα ήταν δυνατόν να υπήρχαν ανώτεροι από τους Έλληνες αφού έλεγαν ότι οι ίδιοι ήταν απόγονοι Ρωμαίων και Ελλήνων; Φυσικά μόνο άν δεν υπήρχαν πλέον καθαροί ή και καθόλου Έλληνες!
    Δεν πρέπει πράγματι να τσιμπάμε και να τα βάζουμε με όλα και με όλους.
    Θα πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί γιατί τα έντυπα που τα δημοσιεύουν όλο και κάποιο ρόλο παίζουν σε ύποπτα παιχνίδια. Και επειδή αυτό το δημοσίευμα θυμίζει άλλες εποχές ίσως και να πρέπει να επέμβει η πρεσβεία μας στην Γερμανία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share