Συνταξιούχος στην Πάτρα κατέθεσε τη σύνταξή του υπέρ του κράτους! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Συνταξιούχος στην Πάτρα κατέθεσε τη σύνταξή του υπέρ του κράτους!

"Ήθελα να δώσω το παράδειγμα, μήπως και άλλοι αποφασίσουν να βοηθήσουν την πατρίδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή." Αυτό δήλωσε ο Πατρινός συνταξιούχος του ΙΚΑ , Ιωάννης Ανδριόπουλος,στα τοπικά ΜΜΕ, με αφορμή την...απόφασή του να καταθέσει τη μηνιαία σύνταξη του, που ανέχεται στα 701 ευρώ, υπέρ του κράτους.
Όπως ανέφερε ο κ. Ι. Ανδριόπουλος, πήρε την απόφασή του λίγες ημέρες μετά την καταβολή της σύνταξης τον Φεβρουάριο. Έτσι, χθες Τετάρτη, πήγε στο υποκατάστημα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για να καταθέσει τα χρήματα. Όμως, λόγω τυπικών διαδικασιών δεν έγινε η κατάθεση και τον παρέπεμψαν στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Πάντως, ο κ. Ι. Ανδριόπουλος τονίζει ότι η απόφασή του δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις πολιτικές του πεποιθήσεις, επαναλαμβάνοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει την πατρίδα του. Όμως δεν παρέλειψε να αναφέρει πως άλλοι συμπολίτες του με τους οποίους συναντήθηκε τού άσκησαν κριτική για την απόφασή του.

**Μήπως είναι ο πολίτης που είχε σταματήσει τον πρωθυπουργό στο δρόμο...;

1 σχόλιο:

  1. Η είδηση έχει τριτεύουσα σημασία ως προπαγανδιστικό μπαρμπούτσαλο, μπουλσιτάρισμα για να καταλαβαίνουν οι αγγλοπρεπείς. Το κύριο είναι να γνωρίζουμε το βίο και την πολιτεία, ποιός ειναι ο εν λόγω Ανδριόπουλος. Επίσης, έχει μεγάλη σημασία αν κάποιος δημοσιοκάφρος μπει στον κόπο να τσεκάρει τον Ανδριόπουλο για να μας φωτίσει. Κάτι που φαίνεται χλωμό με την κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share