Picnik.com : H νέα εξαγορά της Google. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Picnik.com : H νέα εξαγορά της Google.

Το Picnik.com επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν φωτογραφίες από άλλες υπηρεσίες και κοινωνικά δίκτυα όπως τα Picassa, Flickr και Facebook.

«Μέχρι πρόσφατα έπρεπε να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου χρησιμοποιώντας κάποιο λογισμικό στο δικό σου υπολογιστή. Τώρα,εξαγοράσαμε την Picnik, ένα από τα πρώτα sites που μετέφεραν την επεξεργασία φωτογραφιών στο υπολογιστικό νέφος (cloud), δήλωσε εκπρόσωπος της Google.
Η Google επισήμανε ότι σκοπό έχει να προέβη στην πλήρη ενσωμάτωση της Picnik, ωστόσο δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες για το οικονομικό κομμάτι της μεταξύ τους συμφωνίας εξαγοράς. Το Picnik.com επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν φωτογραφίες από άλλες υπηρεσίες και κοινωνικά δίκτυα όπως τα Picassa, Flickr και Facebook.
Απασχολεί 20 άτομα και δέχεται εκατομμύρια «επισκέψεις» κάθε μήνα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνων συμβούλου της Google, Έρικ Σμιτ η εταιρία σκοπεύει να κάνει περίπου μια εξαγορά το μήνα μέσα στο 2010.
Προς το παρόν έχει τηρήσει τα λεγόμενά της εάν λάβουμε υπόψιν μας την εξαγορά της Aardvark, μιας υπηρεσίας «κοινωνικής αναζήτησης», όπου οι χρήστες απαντάνε στις ερωτήσεις των άλλων χρηστών, που είχε προηγηθεί αλλά και την τωρινή εξαγορά της Picnik.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share