Ειδική ομάδα κατά της αλβανικής μαφίας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ειδική ομάδα κατά της αλβανικής μαφίας

στην Ασφάλεια Αττικής.

Ειδική ομάδα συγκροτήθηκε και λειτουργεί το τελευταίο διάστημα στους κόλπους της Ασφάλειας Αττικής, με αποκλειστική αρμοδιότητα την εξάρθρωση εθνικών συμμοριών και ιδιαίτερα της αλβανικής μαφίας.
Η δημιουργία της κρίθηκε απαραίτητη μέχρις ότου...ολοκληρωθεί η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών και η δημιουργία της νέας Υπηρεσίας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος. Εκτός από την ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση οργανωμένων ομάδων αλλοδαπών κακοποιών, η λειτουργία της ομάδας εκτιμάται ότι θα εξασφαλίσει ομαλότερη μετάβαση από το ισχύον στο νέο καθεστώς λειτουργίας της Ασφάλειας.

Σε εφαρμογή του πρωτοκόλλου συνεργασίας που υπεγράφη στις 14 Μαρτίου, στη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στα Τίρανα, οι αλβανικές αρχές έχουν ήδη αρχίσει να διαβιβάζουν πληροφορίες σχετικά με τη δράση Αλβανών κακοποιών που διαμένουν στη χώρα. Στόχος είναι το αμέσως επόμενο διάστημα η Αστυνομία να πραγματοποιήσει οργανωμένες επιχειρήσεις για την πλήρη εξάρθρωση των εγκληματικών ομάδων. Συνεργασία υπάρχει επίσης και για το ξέπλυμα χρημάτων από παράνομες δραστηριότητες.

1 σχόλιο:

  1. ζούμε στην εποχή του internet και ακόμη ψάχνουν τρόπους ανταλλαγής πληροφοριών...αν ήθελαν μπορούσαν να έχουν καθαρίσει το θέμα αλλά είναι μπλεγμένοι οι ίδιοι οι σερίφηδες.

    καμιά λύση και για το αδιαχώρητο στο σωφρονιστικό σύστημα (από αλβανούς) που κοστίζει τα κέρατά μας να βρούνε...

    καθημερινές συσκέψεις στο οικονομικών έχουμε...
    καμιά σύσκεψη Χρυσοχοϊδη-Καστανίδη πότε θα δούμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share