Καταβλήθηκαν 2,35 δισ. ευρώ στους αγρότες.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Καταβλήθηκαν 2,35 δισ. ευρώ στους αγρότες..

Στα 2,35 δισ. ευρώ υπολογίζονται τα χρήματα που καταβλήθηκαν στους αγρότες από κοινοτικές επιδοτήσεις από το Δεκέμβριο του 2009.

Παράλληλα, άρχισε η διαδικασία για τις κοινοτικές επιδοτήσεις του 2010, σύμφωνα με όσα...η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή.
Η υπουργός δήλωσε ότι "καταβλήθηκε προσπάθεια ώστε να μην επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα, που οφείλονται στην ολιγωρία της τότε κυβέρνησης".
Οπως ανέφερε η κ. Μπατζελή, "η πληρωμή των ενισχύσεων στους δικαιούχους με βάση τα ψηφιοποιημένα αγροτεμάχια αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην καταβολή των ενισχύσεων στη χώρα μας. Καταβάλλονται πλέον με δικαιοσύνη και διαφάνεια, πράγμα που θα βελτιώσει και την αξιοπιστία της χώρας μας απέναντι στα κοινοτικά όργανα".
Αναφερόμενη στα χρόνια προβλήματα πληρωμών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, η υπουργός υπογραμμίζει ότι για το 2010 μετά από συνεργασία και με τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μείωση στο ελάχιστο των κινδύνων καταβολής των ενισχύσεων, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησε σε μια σειρά δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share