Ο Καναδός επενδυτής με τα υδροπλάνα ισχυρίζεται ότι δωροδόκησε έλληνες πολιτικούς! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ο Καναδός επενδυτής με τα υδροπλάνα ισχυρίζεται ότι δωροδόκησε έλληνες πολιτικούς!

Νέα βόμβα..

Απίστευτες καταγγελίες για Κράτος-«πυραμίδα», συνδυασμένο με επαιτεία, εξάρτηση και πολιτικούς που χρηματίζονται γράφει με άρθρο του στην εφημερίδα «Νational Ρost» του Καναδά επενδυτής, ο οποίος ενεπλάκη κατά το...παρελθόν με την ελληνική γραφειοκρατία. Πρόκειται για τον κ. Στίβεν Ερλ, διευθύνοντα σύμβουλο της ΑirSea Lines Ιnternational Canada Ltd., η οποία δρομολόγησε ανεπιτυχώς υδροπλάνα στη χώρα μας.

Στο άρθρο του ο κ. Ερλ μιλάει για την επένδυσή του, εξαιτίας της οποίας είχε «άμεση επαφή με όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης, με διοικήσεις τραπεζών, με δημόσιους λειτουργούς, καθώς και με τα μέσα ενημέρωσης» , όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. «Γνωρίσαμε τη νοοτροπία της αγοράς εργασίας και τους κανόνες λειτουργίας των επιχειρήσεων. Όπως διαπιστώσαμε, ήμασταν σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»!

Σημειώνει επίσης ότι χρημάτιζε πολιτικούς. «Επένδυσα 20 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να συνδεθούν μεταξύ τους τα απομακρυσμένα νησιά Όπως έγινε και στη δική μου περίπτωση, τα χρήματα που έφταναν σε χέρια πολιτικών ξοδεύονταν για την εξαγορά ψήφων και για τη δημιουργία μηχανισμών που επέτρεπαν σε κομματάρχες να τα εγκολπώνονται.
Είναι σαν τον επαίτη που ζητάει χρήματα και αντί να αγοράσει τροφή τα ξοδεύει σε αλκοόλ..»

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι καταγγελίες του Καναδού επενδυτή, θα γίνουν θέμα ερώτησης στη Βουλή από βουλευτή της ΝΔ, ενώ ήδη έχει ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share