1000 νέες προσλήψεις από την "Άκτωρ". - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

1000 νέες προσλήψεις από την "Άκτωρ".

Όχι εδώ ..στη Βουλγαρία.

Το τρίτο τμήμα του αυτοκινητόδρομου "Τράκια", που θα συνδέει τις πόλεις Νόβα Ζάγορα και Γιάμπολ, θα κατασκευαστεί χωρίς υπεργολάβους, δήλωσε ο εκπρόσωπος της θυγατρικής του ομίλου "Ελλάκτωρ", "’Ακτωρ", Νικόλαος Χατζηθεοδοσίου.
Η "Ακτωρ" που...
ανέλαβε την κατασκευή του έργου σκοπεύει - σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Χατζηθεοδοσίου - να προχωρήσει στην πρόσληψη 1.000 ατόμων, κυρίως από τη Βουλγαρία, για την υλοποίηση του έργου.

Η εταιρία θα πραγματοποιεί καθημερινό έλεγχο ποιότητας, στη διάρκεια της κατασκευής του έργου, για το οποίο, θα προμηθευτεί αδρανή υλικά από τη βουλγαρική αγορά.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου υπογράμμισε, επίσης, πως η ποιότητα του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου δε θα διαφέρει από την ποιότητα των οδικών αξόνων που έχει κατασκευάσει η εταιρία στην Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. Δρόμος Trakia (ΘΡΑΚΗ);;;; Οι βούλγαροι φλερτάρουν με την Θράκη και προσπαθούν να υποκλέψουν την Ιστορία της. Τώρα πως οι τατάροι (τουρκική φυλή, εξου και το σκουρόχρωμο των βουλγάρων) έγιναν ... Θράκες και απόγονοι του Ορφέα, ουδείς γνωρίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share