Δολοφονήθηκε ο εμίρης του Κουβέιτ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Δολοφονήθηκε ο εμίρης του Κουβέιτ

Η βασιλική οικογένεια του Κουβέιτ ανακοίνωσε ότι πενθεί για τον θάνατο του πρίγκιπα του Κουβέιτ Μπάζελ αλ-Σαμπάχ,ο οποίος πυροβολήθηκε αρκετές...φορές χθες το βράδυ στο σπίτι του.
Στην σύντομη ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας αναφέρεται ότι ο σεΐχης Μπάζελ, που ήταν 52 ετών, θα ενταφιαστεί αύριο Σάββατο.

Η εφημερίδα Gulf News γράφει ότι αυτός που πυροβόλησε φέρεται να είναι ένας θείος του από την πλευρά της μητέρας του. Οι δύο άνδρες, όπως έγινε γνωστό, είχαν νωρίτερα λογομαχία σχετικά με αυτοκίνητα ενώπιον άλλων ανδρών.
Πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας ήταν σε συνάντηση αργά χθες όταν ο θείος του του ζήτησε να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Αργότερα οι καλεσμένοι άκουσαν πυροβολισμούς.
Ο σεΐχης Μπάζελ πέθανε μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πυροβολήθηκε αρκετές φορές από κοντά.
Η αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη και διέταξε ανακρίσεις. Πληροφορίες παρουσιάζουν τον ύποπτο ως μέλος του στρατού και κατά 20 χρόνια νεότερο από το θύμα, αλλά το υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share