Ξένα κέντρα πίσω από τους τρομοκράτες; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ξένα κέντρα πίσω από τους τρομοκράτες;

Ενα εφιαλτικό σενάριο που θέτει την κυβέρνηση και τις διωκτικές αρχές σε «κόκκινο» συναγερμό, ερευνά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τις τελευταίες ώρες.

Το σενάριο είναι η διασύνδεση των εγχώριων τρομοκρατών με ξένες οργανώσεις που στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα αιματοκύλησαν την Ευρώπη.
Από τις έρευνες στον...τόπο της έκρηξης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκύπτουν πολλά εντυπωσιακά στοιχεία για πιθανή εμπλοκή ξένων κέντρων στην υπόθεση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα. ,
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανισμός της βόμβας που είχε στόχο τον Μ. Χρυσοχοΐδη και σκότωσε τον υπασπιστή του, Γ. Βασιλάκη, χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν μόνο σε επιθέσεις της ιρλανδικής τρομοκρατικής οργάνωσης IRA αλλά και των Βάσκων της ΕΤΑ. Πρόκειται για μια συνδεσμολογία που αποτελείται από την εκρηκτική ύλη (περίπου μισό κιλό), καλώδια και ένα άγκιστρο το οποίο λειτούργησε σαν σκανδάλη. Μόλις ο άτυχος αξιωματικός άνοιξε το πακέτο το κύκλωμα έκλεισε και η βόμβα εξερράγη διαλύοντας το γραφείο.
Επαγγελματίες
Η βόμβα, λένε έμπειροι αξιωματικοί, είναι φτιαγμένη από επαγγελματίες γι’ αυτό δεν αποκλείουν το γεγονός της στενής σχέσης Ελλήνων τρομοκρατών με ξένους, με τους δεύτερους να λειτουργούν ως «εκπαιδευτές» σε επιθέσεις με παγιδευμένα πακέτα.
Παρόμοιος μηχανισμός χρησιμοποιήθηκε το 1999 από την τρομοκρατική οργάνωση «Διεθνής Αλληλεγγύη» σε ένδειξη συμπαράστασης για τη σύλληψη τότε του Νίκου Μαζιώτη, του ηγετικού στελέχους του Επαναστατικού Αγώνα που βρίσκεται σήμερα στις φυλακές. Το γεγονός αυτό ερευνάται με προσοχή μήπως βρεθούν πιθανές συσχετίσεις του προχθεσινού χτυπήματος με ασύλληπτα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.
«Δεν είναι ελληνικός ο μηχανισμός, η εκρηκτική ύλη μας είναι άγνωστη» υπογράμμισε στην «Η» ανώτερη κυβερνητική πηγή. Μας μετέφερε ακόμη τις υποψίες στελεχών της αντιτρομοκρατικής για τυφλό χτύπημα σε δημόσιο χώρο. Ένα ενδεχόμενο πραγματικά εφιαλτικό, τόσο για το τι μπορεί αυτό να σημαίνει σε ανθρώπινες ζωές όσο και για τη σταθερότητα και τη διεθνή εικόνα της χώρας.Εντυπωσιακές είναι άλλες δύο πληροφορίες που εξάγονται από τις έρευνες:

Κατ’ αρχάς το φονικό δέμα φέρεται να έφτασε στο πολιτικό γραφείο του Μ. Χρυσοχοΐδη την περασμένη Τρίτη, δηλαδή δύο 24ωρα προτού εκραγεί. Οι εργαζόμενες εκεί δεν το άνοιξαν και το έστειλαν στο γραφείο του υπουργού όπου παρελήφθη από τον Γ. Βασιλάκη. Αν είχε ανοιχτεί στο πολιτικό γραφείο θα υπήρχαν περισσότερα θύματα.
Ο αποστολέας

Επίσης, το δέμα ήταν συστημένο και το όνομα του αποστολέα ήταν... Χρήστος Καραβέλας με έδρα την Εκάλη. Το όνομα είναι γνωστό από την υπόθεση της Siemens αφού πρόκειται για ένα από τα κορυφαία στελέχη της γερμανικής εταιρείας που μοίραζαν τις μίζες και από πέρυσι το Μάιο καταζητείται από τις ελληνικές αρχές. Το όνομα του αποστολέα προκάλεσε έκπληξη όπως ήταν φυσικό, αλλά οι αρχές εκτιμούν ότι οι τρομοκράτες το χρησιμοποίησαν για συμβολικούς λόγους.

Η Αντιτρομοκρατική έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου ώστε να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες προτού υπάρξει νέο χτύπημα. Ο φόβος τρομοκρατικής επίθεσης σε κάποιο πολιτικό πρόσωπο είναι διάχυτος. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα κινητά των αστυνομικών που συνόδευαν τους υπουργούς χθες στη Βουλή χτυπούσαν δαιμονισμένα. Κάθε τρεις και λίγο δεχόταν ένα τηλεφώνημα ή ένα γραπτό μήνυμα από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Υψηλών Προσώπων. Η ανησυχία υπήρχε και πριν από το αιματηρό χτύπημα στην Κατεχάκη, καθώς στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ανοιχτά απειλές κατά όσων θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό.
Σύμφωνα με τις νέες εντολές:
Θα πρέπει να γίνεται έλεγχος της περιμέτρου γύρω από το σπίτι πριν παραληφθεί ο επίσημος.
Οι διαδρομές από και προς το γραφείο θα πρέπει να αλλάζουν καθημερινά.
Όσοι δουν την παραμικρή ύποπτη κίνηση να ειδοποιήσουν άμεσα την ομάδα «ΔΙΑΣ». Είτε αφορά σε παρακολούθηση στο δρόμο, είτε στην περιοχή που βρίσκεται το γραφείο.
Όταν τους μετακινούν σε ραντεβού να βγαίνουν πάντα αυτοί και να τους ανοίγουν την πόρτα.
Όταν ο επίσημος βρίσκεται σε κάποιο δημόσιο χώρο να είναι πάντα δίπλα του.
Όταν έχει ραντεβού σε καφέ ή εστιατόριο να τον έχουν πάντα υπό την διακριτική τους παρακολούθηση.
Οι γραμματείς των βουλευτών να μην ανοίγουν την πόρτα σε αγνώστους.
Στους βουλευτές έφθασε σύσταση να ακυρώσουν τα ραντεβού τους με ψηφοφόρους, γιατί κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι αυτός που θα βρεθεί απέναντί τους στο γραφείο τους.
Όσοι υπηρετούν δίπλα σε υπουργούς και βουλευτές ενημερώθηκαν από την υπηρεσία ότι σύντομα θα κληθούν για να γίνει έλεγχος των ικανοτήτων τους. Γιατί είναι κοινό μυστικό πως πολλοί πολιτικοί επιλέγουν τους αστυνομικούς τους με κριτήρια πελατειακών σχέσεων και όχι ασφαλείας.
Ενημερώθηκαν ακόμη πως για τις επόμενες εβδομάδες θα ενισχυθούν οι πεζές περιπολίες- ένστολων και αστυνομικών με πολιτικά- στους δρόμους γύρω από πολιτικά γραφεία και υπουργεία. Οι «μυστικοί» αστυνομικοί θα αναφερθούν στους συνοδούς των βουλευτών, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.
Όσοι υπηρετούν σε βουλευτές εντέλλονται να αρνούνται αλλότριες απασχολήσεις, π.χ. σούπερ μάρκετ, και να κρατούν την προσοχή τους εστιασμένη στο πρόσωπο που προστατεύουν. Αν πιαστούν σε λάθος θέση θα κατηγορηθούν από την υπηρεσία τους και οι ίδιοι, ασχέτως του τι εντολές είχαν από τους πολιτικούς.πηγή Ημερησία

5 σχόλια:

  1. Πού το ξέρετε ότι ήταν τρομοκρατική ενέργεια;

    Α) Γιατί να μην είναι εκβιασμός/εκδίκηση κάποιου ήδη φυλακισμένου νονού, επειδή δεν αποφυλακίστηκε; Ας πούμε στην τύχη, πχ, του ..."γιγαντάκου"- Τρομπούκη, που του το είχαν υποσχεθεί για να "μιλήσει" στην ανάκριση. Ή του Στεφανάκου, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του, πλέον, όμηρο των αρχών. Ή όποιου άλλου νονού συνδικάτου εγκλήματος.

    Β) Γιατί να μην είναι εσωτερική προβοκάτσια, λόγω αντιπαλότητας, μέσα στην ίδια την ΕΛΑΣ, ή και μεταξύ ΕΛΑΣ ΕΥΠ;

    Ποια ΧΕΙΡΟ_ΠΙΑΣΤΆ στοιχεία υπάρχουν που αποκλείουν τις παραπάνω περιπτώσεις; Ποιος από τους ΔΕΚΑΔΕΣ δημοσιογράφους ερεύνησε τα δεδομένα ο ίδιος, και δεν κατάπιε αμέσητες τις "πληροφορίες" της ΕΛΑΣ; Είναι τόσο απλή υπόθεση η καλούμενη "Τρομοκρατία", γενικά, και η ελλ. "Τρομοκρατία", ΕΙΔΙΚΌΤΑΤΑ, ώστε να τελειώνει η ανάλυσή της στα παιδάκια με τα μαρκούτσια και τις μποτοξένιες φιγούρες του γυάλινου μπερντέ; Κανένας δεν ανησυχεί; Καμία δεν έχει παιδιά; Οι ίδιοι οι νεαροί μπάτσοι, που παίζουν τον ρόλο της "μπάφερ ζον"/αερόσακου μεταξύ Τρομοκρατίας και στόχων, δεν φρικάρουν τα βράδυα στις σκοπιές; Οι μανάδες τους, οι πατεράδες τους, οι σύζυγοί τους δεν τους σκέπτονται; Εμένα ο γιος μου είχε δυο συμμαθητές στην παρέα του που γίνανε μπάτσοι και φρικάρω όταν τους σκέφτομαι κάτι μυστήρια βράδυα, παρότι έχω από τότε να τους δω...

    Αλλά πού ξάχνεις λογική, ρε, κουμπάρε, όταν ζούμε σε κράτος/κοινωνία που ΑΝ έστελνες με τα ΕΛΤΑ 100 βόμβες- φακέλους/δέματα στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του πολίτη, θα περνούσαν χωρίς κανέναν έλεγχο και θα έσκαγαν στα χέρια των παραληπτών τους! Τι να λέμε, τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα υπηρεσιακά έγγραφα φιγουράρει το όνομα πρώην "Αδιάφθορου" αξιωματικού που μέχρι πρότινος υπηρέτησε σ' ένα απο τα πιό αξιόλογα πόστα της Ασφάλειας Αττικής που βρίσκεται ...αγκαλιά με το Ηθών, το Τμήμα που έχει υπο τον έλεγχο του, οίκους ανοχής και λέσχες. Τώρα ο αξιωματικός αυτός έχει μετατεθεί στις λεγόμενες λαϊκές συνοικίες. Όταν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ως υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε εγκαινιάσει την ίδρυση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων ένας απο τους αστυνομικούς που την είχε στελεχώσει ήταν και αυτός.

    Στις συνομιλίες όμως γίνεται αναφορά και σε άλλον αξιωματικό που υπηρετεί Διοικητής Ασφαλείας σε περιοχή των Αθηνών που παλαιότερα σημαδεύτηκε απο την αλληλοεξόντωση "Μπράβων" της νύχτας. Ο Αξιωματικός αυτός είχε απομακρυνθεί απο το Ηθών όταν Διοικητής Ασφαλείας ήταν ο μετέπειτα Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Βασίλης Τσιατούρας. Λέγεται πως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο Β. Τσιατούρας πληροφορήθηκε πως ο αστυνομικός αυτός κυκλοφορούσε με μια πανάκριβη μοτοσυκλέτα αλλά και μ' ένα σπορ διθέσιο πανάκριβο αυτοκίνητο.

    Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο των συνομιλιών όμως είναι η εμλποκή του ονόματος απόστρατου αξιωματικού, που είναι υπεύθυνος ασφαλείας σ' έναν από τους ελάχιστους οικονομικούς παράγοντες της χώρας. Το όνομα του επιχειρηματία είναι τόσο ισχυρό που παλαιότερα ... θυσιάστηκαν ακόμη και υπουργοί διαφόρων κυβερνήσεων για χάρη του, (: παρεμπιπτόντως, ο Πετράκης, που "φέρεται" ως εγκέφαλος της απαγωγής Παναγόπουλου, ήταν ο υπεύθυνος ασφάλειας του Βαρδηνογιάννη).

    Ανεξάρτητα όμως απο τον συγκεκριμένο επιχειρηματία που προφανώς και αγνοεί τις σχέσεις του υπεύθυνου ασφαλείας του, ασκούνται άνωθεν πιέσεις στο Τμήμα Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας, που έχει αναλάβει την προανάκριση, για να μην γίνει η απομαγνητοφώνηση των δεκάδων CD που έχει στα χέρια του ο ανακριτής και που αδυνατεί να ακούσει για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα και να ασκήσει επιπλέον διώξεις με αποδείξεις και ονόματα.

    ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ V. X. ΣΤΙΣ 4/28/2010 02:47:00 ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΓ. "ΔΩΣΤΕ ΤΑ DATA ΣΤΟ ΛΑΟ":

    Α) Περί εκβιαστών/συνδικάτων/νονών

    "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ 3 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΟΝΟ"
    (βασίλης χήτος/crimesonair)


    Στην ποδιά του Αρχινονού σφάζονται τα ...παλικάρια της ΕΛ.ΑΣ. Ο Διοικητής Ασφαλείας σε μια απο τις πιο πλούσιες συνοικίες κοντά στο κέντρο της Αθήνας, υπέβαλε την παραίτηση του, για να προλάβει τις εξελίξεις σε βάρος του.

    Απεγνωσμένη κίνηση για τον βαθμό του Αστυνόμου Α' αλλά προλαβαίνοντας τις πειθαρχικές διώξεις σε βάρος του, τουλάχιστον έτσι δεν θα χάσει το δικάιωμα της συνταξιοδότηδης. Ο Αστυνόμος φέρεται άθελα του ή μη να έγινε το πρώτο "βαθύ λαρύγγι" του Αρχινονού που συνελήφθη πριν απο λίγες ημέρες και πλεόν δεν απολαμβάνει την έθραυστη άνεση της θωρακισμένης Mercedes του, αλλά την ασφάλεια των φυλακών Τριπόλεως, εκεί όπου συνήθως δεν προφυλακίζονται οι "σκληροί" κακοποιοί, αλλά οι βιαστές, οι παιδεραστές και οι καταδότες, που κυνδινεύουν με λιντσάρισμα απο τους άγραφους νόμους των βαρυποινιτών.

    Ο Αρχινονός που τώρα κατηγορείται ως ο μεγαλύτερος προαγωγός αλλοδαπών γυναικών στην Αττική, "έκαψε" τον συγκεκριμένο αστυνομικό καθώς ακούγεται στις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες της ΕΥΠ να του ζητά ακριβείς πληροφορίες για την ταυτότητα των πινακίδων κυκλοφορίας απο τα δυο υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Ασφάλειας που τον παρακολουθούσαν. Ο Αξιωματικός βέβαια που στο παρελθόν υπηρέτησε στα κρίσιμα πόστα των Τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής έκανε το λάθος να ανταποκριθεί στο θέλημα του σεσημασμένου καοκοποιού, που τη δεκαετία του 1990 κατηγορήθηκε για τη συμμετοχή του στο διαβόητο "Συνδικάτο του Εγκλήματος".

    Οι εξελίξεις όμως έρχονται βροχή. Ο μεγαλοκακοποιός στην προσπάθεια του να σταματήσει την έρευνα ... λαδώνοντας, χρησιμοποίησε για επαφές και φίλο του τηλεοπτικό δημοσιογράφο που είναι διαπιστευμένος αστυνομικός συντάκτης και στην πιάτσα αντιμετωπίζει την χλεύη των συναδέλφων του, καθώς κουβαλά τη στάμπα του "παρακρατικού" μυστικοσύμβουλου, που διόρισε μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι στενό συγγενικό του πρόσωπο στις Μυστικές Υπηρεσίες. Η φωνή του δημοσιογραφίσκου ακούγεται στο τηλεφωνικό κάλεσμα του Αρχινονού, αλλά περιέργως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει όλη η απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών για να διαπιστωθεί ο ακριβής βαθμός εμπλοκής του.

    Ο "πρακτοράκος" (σσ: ΠΏΣ τον είπε;;;) αυτός συνδέεται φιλικά με ότι ποιό χειρότερο πέρασε απο τη ΓΑΔΑ τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για υψηλόβαθμο αξιωματικό που εκδιώχθηκε στις κρίσεις του Μαρτίου, απο το σώμα ως "διεφθαρμένος" και που τα τελευταία χρόνια παρείχε άσυλο στον κακοποιό-προαγωγό. Στα πόδια του Αρχινονού όμως πέφτουν και άλλα κορμιά εν ενεργεία αξιωματικών που ακούγονται στις υποκλοπές και τις οποίες με εισαγγελική παραγγελία κατέγραψε η ΕΥΠ, (: ΠΟΎ στεγάζεται αυτή;;;).

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

    "Ο Φιλόπουλος και ο κλινικά νεκρός Ντούρος"

    Γράφει ο βασίλης χήτος


    Πρόσωπο κλειδί στο συμβόλαιο θανάτου κατά του σεσημασμένου κακοποιού Διονύση Ντούρου, αναδυκνείεται ο Φώτης Ρουμπέτης, ΠΑΤΕΡΑΣ του Βασίλη Ρουμπέτη του περιβόητου "ΤΑΞΙΤΖΗ" που κατηγορήθηκε και προφυλακίστηκε επί μήνες, για τη δολοφονία το Μάρτιο του 2007 στην Παιανία, του οπαδού του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Μιχάλη Φιλόπουλου. Ο Ντούρος το βράδυ της περασμένης Τετάρτης πυροβολήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι στο χωριό Ροβιάτα Αμαλιάδας, έξω απο το καφενείο του πατέρα του και μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και του τρίχρονου αγοριού τους. Ο εκτελεστής διέφυγε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του.

    Νωρίτερα όμως τις κινήσεις του Ντούρου κατέγραφε ένας άνδρας που επέβαινε σε ασημί αυτοκίνητο μάρκας Hyndai. Το υποψήφιο θύμα είχε αντιληφθεί την παρακολούθηση, αλλά είχε την εσφαλμένη αντίληψη πως πρόκειται για αστυνομικό της Ασφάλειας, αφού ο ίδιος είχε πλούσιο παρελθόν, ως παλιός συνεργός του σκοτωμένου ληστή Χάρι ΤΕΜΠΕΡΕΚΙΔΗ και όχι μόνο. Όταν έγινε γνωστή η απόπειρα κάτοικος της περιοχής 'εκανε λόγο στην αστυνομία για το ασημί Hyndai. Η περιγραφή μάλιστα δημοσιεύτηκε και στις εφημερίδες και αυτό έκανε τον ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ "ΤΑΞΙΤΖΗ" να προσέλθει μόνος του, απο το Αίγιο όπου διαμένει μόνιμα, στην Ασφάλεια Αμαλιάδας και να δηλώσει πως την επίμαχη ημέρα είχε μεταβεί με παρόμοιο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, στην περιοχή για να επισκεφθεί φίλο του.

    Άνδρες της αστυνομίας προσέτρεξαν σ' αυτό τον φίλο, που διέψευσε όμως τον Φώτη Ρουμπέτη, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί ως ο ένας απο τους δυο συνεργούς του δράστη που με εννιάρι πιστόλι πυροβόλισε τον Ντούρο. Ο άνδρας νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Ρίο, αλλά θεωρείται θαύμα αν καταφέρει να επιζήσει.

    Να σημειωθεί πως για την δολοφονία Φιλόπουλου είχαν κατηγορηθεί συνολικά 18 οργανωμένα μέλη της θύρας 7 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ανάμεσά τους και ο Μιχάλης Κουντούρης ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ της ΠΑΕ. Τα ισόβια για την στυγνή ομαδική δολοφονία...φορτώθηκε ο 36χρονος ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗΣ Χρήστος Σακάτης. Ο οδηγός ΤΑΞΙ Βασίλης Ρουμπέτης που διέμενε στην Νίκαια ήταν ο πρώτος απο τους κατηγορούμενους που προφυλακίστηκε. Προανακριτικά έγιναν τόσες πολλές παραλείψεις και η αρμόδια 26η τακτική ανακρίτρια δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για να τις αντιμετωπίσει και το μόνο που έκανε 'ηταν να καταχονιάσει το φάκελο στο ντουλάπι και να πάει στο χωριό της για τις διακοπές του Πάσχα που επακολουθούσαν.

    Αναρτήθηκε από v. x. στις 6/13/2010 03:04:00 μμ

    ΥΓ. Να πούμε, για όσους δεν το ξέρουν, πως ένα κομβόι 200 ατόμων πάνω σε μηχανάκια ξεκίνησε από τον Πειραιά και έφτασε ανενόχλητο στην Παιανία, (20+ χιλιόμετρα), παρόλω που είχε γραφτεί στον τύπο για το ραντεβού των ηλιθίων και η διαδρομή που ακολούθησαν παρακολουθείται, ΣΥΝΕΧΩΣ, από κάμερες στην ΓΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Β) Περί τρομοκρατών και "τρομοκρατών"- πρακτόρων (: πράκτωρ = εισπράκτωρ, αρχαιοελληνικά)


    "Οι «ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ» για την έκρηξη στην Εθν. Ασφαλιστική"
    (28/12/2009, tvxsteam)

    ..Την προκήρυξη συνυπογράφει η νεοεμφανιζόμενη «Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών». Σύμφωνα με ανώτατο αξιωματικό της αστυνομίας, η προκήρυξη εξετάζεται με μεγάλη σοβαρότητα δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που η «Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς» - οργάνωση η οποία δεν αμφισβητείται ότι είναι πίσω από την επίθεση, (: γιατί, ...απλώς, το λέει η Αστυνομία!!!)- αναλαμβάνει την ευθύνη για την τοποθέτηση ενός τόσο ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥ εκρηκτικού μηχανισμού, (: βρε, μανία με την ...εξέλιξη οι "Πυρήνες"! Και προχθές, τα ίδια είπε η ΕΛΑΣ για τον μηχανισμό).

    Παράλληλα, η Αστυνομία κάνει λόγο για μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ τρομοκρατικών ενεργειών, (: ...βρε, μανία με τους ΝΕΟ- τρομοκράτες! Το εμπεδώσατε, ή ακόμα;), η οποία εγκαινιάζεται με τη συνεργασία των «Πυρήνων» με την «Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών».

    (: Στο τέλος της προκήρυξης έγραφε αυτό που μας ενδιαφέρει:)

    "Στον ελλαδικό χώρο δεν ξεχνάμε τον αναρχικό Ηλία Νικολάου, τον επαναστάτη ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, τους αναρχικούς επαναστάτες Χάρη Χατζημιχελάκη και Παναγιώτη Μασούρα ,στον τρίτο προφυλακισμένο Μ.Γ. καθώς και σε όσους διώκονται για την ίδια υπόθεση"...

    Στην προκήρυξη για την έκρηξη στον περίγυρο των φυλακών Κορυδαλού, (19Μαΐου 2010), έγραφαν:

    "Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αναρχικούς Σίμο Σεισίδη, Γιάννη Δημητράκη, Michal Pawlak( Πολωνός σύντροφος που κρατείται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού για τα γεγονότα της 6/12/09), ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, Χρήστο Στρατηγόπουλο, Alfredo Bonnano, Ηλία Νικολάου και Άρη Σειρηνίδη

    ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ-ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΡΟΡΙΣΤΩΝ

    ----------------

    Για να δούμε τι γνώμη έχει και ο φίλος του Παλαιοκώστα, για τα παραπάνω επαναστατικά της "ΣΠτΦ":


    κειμενο Πολυκαρπου Γεωργιαδη
    από . 8:52μμ, Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

    "ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ Σ.Π.Φ."

    Ω, Γαληνότατη Σ.Π.Φ.

    Ομφαλέ της γης και του σύμπαντος κέντρο, γονυπετώς σου ζητώ να σκύψεις από το θρόνο του Ιερού, Άμωμου και Υπερτροφικού Εγω και να αφουγκραστείς τον ταπεινό σου δούλο.

    Ω, θεματοφύλακα και αποκλειστικε μύστη της επανάστασης, αέναε πολέμιε του βοϊδίσιου βλέμματος της μικροαστικής πλέμπας ( μιας κι εμείς οι υπερεπαναστάτες έχουμε βλέμμα αετίσιο, γεμάτο χάρη, σκέρτσο και νετσαγιεφική τσαχπινιά)

    Ω, άοκνε σκοτεινέ ιππότη της αυλής του αρνητικού, άκουσε τον ταπεινό σου δούλο

    Θα σε παρακαλούσα ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ στα παραληλήματα που ονομάζεις προκηρύξεις.

    Σου εύχομαι μακροημέρευση του επαναστατικού μιλιταριστικού ιλλεγκαλιστικού αμοραλιστικού αναρχοατομιστικού μηδενιστικού τερρορισμού κι άλλων συναφών βαρύγδουπών -ισμών (και εγκεφαλικών σεισμών)

    Δούλος σου ταπεινός, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων.
    ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
    ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
    15-06-2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share