Ουρές στα βενζινάδικα από την απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ουρές στα βενζινάδικα από την απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων

Στο άκουσμα της είδησης για την απεργία, οι ιδιοκτήτες ΙΧ, οι οποίοι είτε πρόκειται να αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, είτε προσπαθούν να...εξασφαλίσουν από νωρίς το απόγευμαν καύσιμα για τις μετακινήσεις τους, έσπευσαν στα βενζινάδικα για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές .
Η απεργία των ιδιοκτητών των βυτιοφόρων Ι.Χ., που ξεκινά τα ξημερώματα της Δευτέρας, έχει ανησυχήσει πολλούς, οι οποίοι σπεύδουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των οχημάτων τους.
Οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων αντιδρούν στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους και κατηγορούν την κυβέρνηση για εμπαιγμό. Όπως λένε είχαν συμφωνήσει σε κάποια πράγματα με την κυβέρνηση και αυτή τώρα κάνει πίσω, λένε χαρακτηριστικά.
Ζητούν άμεσα να συναντηθούν με τον υπουργό και απειλούν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.
Την ίδια ώρα οι παράγοντες της αγοράς και όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό, βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς η απεργία αυτή έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή στις επιχειρήσεις τους, οι οποίες καταγράφουν πτώση του τζίρου σε σχέση με πέρυσι, στην καρδιά του καλοκαιριού και στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, απειλείται ακόμη και η ομαλή εκτέλεση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, καθώς οι ιδιοκτήτες φορτηγών δήλωσαν ότι δεν θα προμηθεύσουν με καύσιμα ούτε και τα καράβια.
Εκτός, όμως από το θέμα των καυσίμων, ελλείψεις σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα αναμένεται να εμφανιστούν τις προσεχείς μέρες, καθώς θα σταματήσει η ομαλή τροφοδοσία της αγοράς.
Bookmark and Share