Μικρότερες ουρές στα πρατήρια καυσίμων της Β.Ελλάδας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Μικρότερες ουρές στα πρατήρια καυσίμων της Β.Ελλάδας

Μικρότερες ουρές σχηματίζονται από το πρωί στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς η απόφαση για...πολιτική επιστράτευση των ιδιοκτητών βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης και των οχημάτων τους είχε καθησυχαστική επίδραση στο κοινό, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εφαρμοστεί στην πράξη, όπως δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι πρόεδροι των δύο σωματείων βενζινοπωλών της περιοχής, Θέμης Κιουρτζής και Σπύρος Μελίδης.
Σύμφωνα με τον κ.Κιουρτζή, αν και τα βυτιοφόρα δημόσιας χρήσης εξακολουθούν να μην κινούνται και οι δεξαμενές των περισσότερων πρατηρίων παραμένουν άδειες, «ο κόσμος έχει ηρεμήσει» και ο πανικός καταλάγιασε.
Ο κ.Μελίδης επεσήμανε, από την πλευρά του, ότι «κάποια βυτιοφόρα ιδιωτικής χρήσης μεταφέρουν ποσότητες καυσίμων», ενώ και οι ίδιοι οι οδηγοί βάζουν λιγότερη βενζίνη στα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους, καθώς δεν φοβούνται πια για μακροχρόνιες ελλείψεις.
Πάντως, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης Μακεδονίας-Θράκης, Γιάννης Γιαβρίδης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ουδείς ιδιοκτήτης βυτιοφόρου έλαβε μέχρι στιγμής φύλλο πορείας για την επιστράτευση του οχήματός του. Ισχυρίστηκε δε, ότι τα ιδιωτικής χρήσης βυτιοφόρα εργάζονται σήμερα κανονικά.
Επεσήμανε ότι οι απεργοί -που σημειωτέον παραμένουν αμετακίνητοι στα αιτήματά τους- θα καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους, αφότου αρχίσει η παραλαβή των φύλλων πορείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share