«Xειρόφρενο» στα απορριματοφόρα... λόγω ανταλλακτικών - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

«Xειρόφρενο» στα απορριματοφόρα... λόγω ανταλλακτικών

Αντιμέτωποι με τον «εφιάλτη» των σκουπιδιών κινδυνεύουν να βρεθούν οι Θεσσαλονικείς, καθώς έχουν προκύψει προβλήματα στο σύστημα αποκομιδής των απορριμμάτων.

Από τον στόλο, των...συνολικά ογδόντα απορριμματοφόρων, που διαθέτει ο δήμος Θεσσαλονίκης, στην κυκλοφορία το τελευταίο διάστημα βρίσκονται μόνον τα δεκατέσσερα. Τα υπόλοιπα εξήντα έξι παραμένουν παροπλισμένα ελλείψει ανταλλακτικών.
Το πρόβλημα, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κώστα Καζαντζίδη, ανέκυψε, όταν ο διεθνής διαγωνισμός που προκηρύχθηκε από την πλευρά του δήμου Θεσσαλονίκης για την προμήθεια των αναγκαίων ανταλλακτικών -συνολικού προϋπολογισμού περίπου ενός εκατ. ευρώ- απέβη άγονος, καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο πεδίο.
«Στην πόλη παράγονται ημερησίως περίπου 650 τόνοι απορριμμάτων. Είναι λοιπόν σαφές ότι το σύστημα αποκομιδής δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, όταν κυκλοφορεί ένας πολύ μικρός αριθμός απορριμματοφόρων», επεσήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης, ζητώντας παράλληλα να βρεθεί μία λύση.πηγη zougla.

3 σχόλια:

  1. "Άγονος διαγωνισμός" ....
    Μετά έχουν σειρά οι απευθείας αναθέσεις....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι μου λέει ότι μετά θα αρχίσουν οι απευθείας αναθέσεις .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι μου λέει ότι μετά θα αρχίσουν οι απευθείας αναθέσεις .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share