Αμόκ για τα 137,9 εκατ. ευρώ του ιταλικού λόττο - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Αμόκ για τα 137,9 εκατ. ευρώ του ιταλικού λόττο

Κληρώνει σήμερα...

Σε επικίνδυνα ύψη βρίσκεται πλέον ο ιταλικός «πυρετός» του Superenalotto. Όποιος μαντέψει τους έξι τυχερούς αριθμούς που θα κληρωθούν το...βράδυ , πρόκειται να κερδίσει 137,9 εκατομμύρια ευρώ.
Σε περίπτωση τζακ ποτ, το ποσό της επόμενης κλήρωσης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, θα φτάσει στα 139,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με μαθηματικούς υπολογισμούς, εάν δεν υπάρξει νικητής μέχρι το τέλος του μήνα, τότε στην κλήρωση της 28ης Σεπτεμβρίου θα καταρριφθεί «το ρεκόρ των ρεκόρ»: τα 147,8 εκατομμύρια ευρώ που κέρδισε ένας υπερτυχερός στην πόλη Μάσα Καράρα, κοντά στην Μπολόνια, στις 22 Αυγούστου του 2009.

Το πάθος των Ιταλών για το συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι μπορεί, άλλωστε, να διαπιστωθεί και μέσω των νέων τεχνολογιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η σελίδα του Superenalotto στο Facebook μετρά 445.000 εγγεγραμμένους «υποστηρικτές»

Την ίδια ώρα, η προσέλευση παικτών κάθε ηλικίας στα πρακτορεία τους τελευταίους τρεις μήνες (οι «ορφανές κληρώσεις» ξεπέρασαν τις 90) αυξάνεται συνεχώς. Στη Νάπολη, πολλοί προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα μηνύματα και το περιεχόμενο των ονείρων, για να καταλάβουν πως θα μπορούσαν να συνθέσουν την τυχερή εξάδα. Στη Ρώμη, δεν λείπουν εκείνοι που συνδέουν τα νούμερα του δελτίο του Superenalotto με τα αποτελέσματα του Campionato και με τον αριθμό της φανέλας του πιο αγαπημένου τους παίκτη.

Αλλά και στον πιο αποστασιοποιημένο και «ορθολογικό» ιταλικό Βορρά, χιλιάδες δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι επωφελούνται της καθιερωμένης παύσης, την ώρα του γεύματος, για να δοκιμάσουν την τύχη τους στο πλησιέστερο πρακτορείο ή σε εξουσιοδοτημένο καπνοπωλείο, όπου, κατά παράδοση, μπορεί κανείς να παίξει το δελτίο του.

Σύμφωνα με τις στατιστικές, οι μεγάλες κληρώσεις ευνοούν, συνήθως, τις μικρές πόλεις της επαρχίας. Δεν λείπουν, κατά συνέπεια, και οι Ιταλοί που επωφελούνται του Σαββατοκύριακου, για να επισκεφθούν νέες περιοχές, παίζοντας, μόλις φτάσουν, και το δελτίο του Superenalotto ή που ζητούν από συγγενείς που ζουν σε θέρετρα, ορεινές περιοχές και μικρά νησιά να συμπληρώσουν δελτία εξ αποστάσεως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share