Γερουλάνος: Ως τις 31/10 θα πληρωθούν οι συμβασιούχοι - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Γερουλάνος: Ως τις 31/10 θα πληρωθούν οι συμβασιούχοι

Ως τις 31 Οκτωβρίου θα έχουν πληρωθεί οι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος κατά τη...διάρκεια ενημέρωσης της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για την στρατηγική προώθησης της χώρας στο εξωτερικό.
Απαντώντας σε ερωτήματα βουλευτών για το θέμα των συμβασιούχων του υπουργείου Πολιτισμού, ο κ. Γερουλάνος το χαρακτήρισε «τεράστιο πρόβλημα» σημειώνοντας ότι έως τις 31 Οκτωβρίου θα πληρωθούν όλοι.
Υπογράμμισε μάλιστα ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι αυτή που αποκατέστησε την αδικία που είχε προκαλέσει η ΝΔ έχοντας αφήσει εκτός τους μισούς συμβασιούχους.
Για το θέμα της «άρσης του 24μηνου», επανέλαβε ότι πως αν είναι να υπάρχουν εξαιρέσεις, θα εξετασθούν όλες μαζί. «Δεν μπορούμε να τις δούμε μία-μία, ότι αυτή η ειδικότητα εξαιρείται και η άλλη όχι» ανέφερε.
Για το αίτημα της μονιμοποίησης, είπε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς η μονιμοποίηση είναι παράνομη. «Αυτά ήταν καθαρά από την πρώτη στιγμή. Το θέμα αυτό αφορά το λιγότερο πάνω από 1.500 ανθρώπους. Οι άνθρωποι που κατεβαίνουν και κλείνουν την Ακρόπολη είναι 50. Οι άλλοι ξέρουν ότι αυτή είναι η μοναδική κυβέρνηση που προσπάθησε να κάνει κάτι. Αυτούς τους 50, τους ξέρουμε έναν-έναν, ξέρουμε τι εκπροσωπούν ο καθένας και γιατί κάνουν αυτές τις κινητοποιήσεις που κάνουν. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίο έχουν αποφασίσει να διεκδικούν αυτά τα οποία λένε ότι διεκδικούν» είπε ο κ. Γερουλάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share