Κατά μέτωπον επίθεση Σαμαρά στον Παπανδρέου - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κατά μέτωπον επίθεση Σαμαρά στον Παπανδρέου

Σκληρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον πρωθυπουργό για την πολιτική του Μνημονίου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, στο...Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε ότι οι πρωθυπουργοί δεν είναι για να διασύρουν τη χώρα τους διεθνώς, αλλά για να την προστατεύουν και να τη διαφημίζουν. Αναφερόμενος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές τόνισε ότι, εξελίσσονται σε θρίλερ για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο, όπως είπε, θεωρούσε ότι, θα κάνει περίπατο, μετά την ήττα της ΝΔ στις βουλευτικές του 2009.

Για την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία επανέλαβε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου προστατεύει το κόμμα του εξαιρώντας την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Σημίτη αλλά και το πώς οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η χώρα περνά σοβαρή δοκιμασία, όχι μόνο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο κοινωνίας, η οποία βλέπει τα κεκτημένα ετών να καταστρατηγούνται.
"Το ΠΑΣΟΚ επιβάλλει το δρόμο της απελπισίας", είπε ο κύριος Σαμαράς και υπογράμμισε ότι τα μέτρα της κυβέρνησης δεν σώζουν την Οικονομία, αλλά αντιθέτως, την διαλύουν.
Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, υποστήριξε ότι εξελίσσονται σε θρίλερ για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο όπως είπε θεωρούσε ότι θα έκανε περίπατο μετά την ήττα της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου. Οι αλλαγές ωστόσο που επήλθαν στη ΝΔ, ενδυνάμωσαν το κόμμα, και προανήγγειλε κι άλλες - αν χρειαστεί όπως είπε - μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share