Απόπειρα αεροπειρατείας σε πτήση από την Τεχεράνη στη Δαμασκό - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Απόπειρα αεροπειρατείας σε πτήση από την Τεχεράνη στη Δαμασκό

Οι ιρανικές δυνάμεις ασφαλείας απέτρεψαν απόπειρα αεροπειρατείας σήμερα, συλλαμβάνοντας έναν...άνδρα, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε τοποθετήσει βόμβα σε πτήση από την Τεχεράνη στη Δαμασκό, μετέδωσε το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο ύποπτος συνελήφθη από τις δυνάμεις ασφαλείας εντός του αεροσκάφους.
«Βόμβα δεν υπήρχε και το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στη συνέχεια στη Δαμασκό», πρόσθεσε ο πρακτορείο χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες.
"Διανοητικά ασταθής» ο επίδοξος αεροπειρατής
Ιρανοί αξιωματικοί ασφαλείας συνέλαβαν έναν άνδρα «διανοητικά ασταθή» ο οποίος απείλησε να κάνει αεροπειρατεία κατά την διάρκεια πτήσης που συνδέει την Τεχεράνη με την Δαμασκό, ανέφερε ένας αξιωματούχος της εταιρείας Iran Air, σύμφωνα με τα πρακτορεία Fars και Mehr.
«Την ώρα που το αεροσκάφος πετούσε πάνω από την Δαμασκό, ένας από τους επιβάτες προκάλεσε πανικό λέγοντας ότι είχε την πρόθεση να κάνει αεροπειρατεία» δήλωσε ο αξιωματούχος.
«Οι αξιωματικοί ασφαλείας συνέλαβαν άμεσα τον ένοχο ο οποίος δεν ήταν οπλισμένος. Του μίλησαν, τον ηρέμησαν και το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Δαμασκού» πρόσθεσε ο υπεύθυνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share