Αμερικανικό ενδιαφέρον για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Αμερικανικό ενδιαφέρον για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Οι επενδύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και αυτές που προγραμματίζονται για το άμεσο μέλλον στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης...βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ Στέλιος Αγγελούδης με τον εμπορικό ακόλουθο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα David McNeill.
Ο Αμερικανός διπλωμάτης επισκέφθηκε χθες τα γραφεία της ΟΛΘ ΑΕ συνοδευόμενος από την πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Chathrine Kay.
Όπως ανακοινώθηκε, στη συνάντηση συζητήθηκε, επίσης, το θέμα της προσέλκυσης κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Αγγελούδης ενημέρωσε τους Αμερικανούς διπλωμάτες για τις πρωτοβουλίες της ΟΛΘ ΑΕ, αλλά και την προσπάθεια συντονισμού των φορέων της Θεσσαλονίκης προς την ίδια κατεύθυνση.
Ο κ. McNeill έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υποσχέθηκε να βοηθήσει ώστε η ΟΛΘ ΑΕ να συναντηθεί με τους υπευθύνους εταιριών που διαχειρίζονται κρουαζιερόπλοια, καθώς σε διεθνές επίπεδο οι περισσότερες από τις μεγάλες εταιρίες του κλάδου είναι αμερικανικών συμφερόντων.
Bookmark and Share