Δεν θα υπάρξουν απολύσεις στις Ε.Δ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Δεν θα υπάρξουν απολύσεις στις Ε.Δ.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας διέψευσε τα περί απολύσεων στο στράτευμα, κληθείς να..σχολιάσει δημοσιεύματα για περικοπές στο έμψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων. «Και σήμερα, αλλά δυστυχώς και τις προηγούμενες μέρες, βλέπουν το φως της δημοσιότητας ορισμένα δημοσιεύματα ή ραδιοτηλεοπτικά σχόλια τα οποία είναι μη διασταυρωμένα και μη ακριβή», απάντησε ο κ. Βενιζέλος και ξεκαθάρισε: «Ποτέ δεν μιλήσαμε για απολύσεις. Για απολύσεις μόνιμου προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις ουδέποτε μιλήσαμε».

Όπως είπε, «η νέα δομή δυνάμεων, σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο που έχει ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων, είναι ένα σύνθετο εγχείρημα ριζικού εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων». «Αυτό», τόνισε, «γίνεται με συστηματικό και επίμονο τρόπο και ανακοινώνουμε επισήμως τα αποτελέσματα αυτής της προεργασίας».

Καταλήγοντας, ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε πως όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις και, όπως υπογράμμισε, κανείς δεν πρέπει να τις λαμβάνει υπόψη του, ιδίως τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Bookmark and Share