Διαμαρτυρία ανέργων για δωρεάν μετακίνηση με λεωφορεία του ΟΑΣΘ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Διαμαρτυρία ανέργων για δωρεάν μετακίνηση με λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Συμβολική κατάληψη σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 10 πραγματοποίησαν άνεργοι, μέλη της Επιτροπής Ανέργων Θεσσαλονίκης, με αίτημα τη δωρεάν μετακίνηση τους με....τα αστικά λεωφορεία με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Οι άνεργοι επιβιβάστηκαν λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ από στάση, στη συμβολή των οδών Μπότσαρη με Παπαναστασίου, με προορισμό την Αριστοτέλους, χωρίς να πληρώσουν, ενώ απέκλεισαν παράλληλα και τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, φωνάζοντας συνθήματα και κατά των νέων αυξήσεων στα εισιτήρια.
Νωρίτερα, μέλη της Επιτροπής πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ στην οδό Παπαναστασίου και Μπότσαρη.
Αντιπροσωπεία των ανέργων είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Χρήστο Στεφανίδη, στον οποίο και εξέθεσε τα αιτήματά της, ενώ συναντήθηκε και με εκπροσώπους των εργαζομένων.
Η Επιτροπή Ανέργων Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει και στο αυριανό συλλαλητήριο, που προγραμματίζεται από πολίτες, στις 11.30 π. μ. στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενάντια στις νέες αυξήσεις της τιμής των εισιτηρίων
Bookmark and Share