Προς κ.Παπακωνσταντίνου, - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Προς κ.Παπακωνσταντίνου,

..Ενταύθα.

Ρωτά φίλος-αναγνώστης μέσω email τα παρακάτω:

"Πολύ ωραία μας τα...λέει ο κύριος Παπακων/νου θα ήθελα όμως να τον ρωτήσετε και να μας απαντήση στα παρακάτω.
*το αυτόφωρο θα ισχύει για όλους τους Ελληνες ή μόνο για αυτούς που δεν εχουν το μέσον -όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλα και στα υπόλοιπα κόμματα και δημόσιο τομέα - θα ισχύει και για πολιτικούς οι οποίοι έχουν 108 offshore εταιρίες και δεν πληρώμουν μία απο φόρους και ΦΠΑ - θα ισχύει για τους πολιτικούς που έχουν διάφορες εταιρίες και για τους συγγενείς αυτών που δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή θα την πληρώσουν τήν νύφη οι υπόλοιποι που δεν έχουν κάποιο κουμπάρο ή φίλο του εξαδερφου της γυναίκας του πολιτικού ????????

*Γνωρίζει ο κύριος Παπακων/νου με ποιό τρόπο κινείται η αγορά και πως πληρώνονται οι υποχρεώσεις??????? - εαν ,μία επιχείρηση πωλήση εμπορεύματα ή υπηρεσίες και εξοφληθή το τιμολόγιο με 5 μηνών επιταγή - θα την δεχθεί ο κύριος Παπακων/ου για την πληρωμή του ΦΠΑ. - Γιατι δεν δέχονται τις επιταγές των πελατών των επιχειρήσεων για την κάλυψη του ΦΠΑ και ας τις πάει το υπούργειο Οικονομικών στην Τράπεζα να τις χρηματοδοτηθεί

*οταν το ελληνικό κράτος χρωστάει στις επιχειρήσεις επιστροφή ΦΠΑ και δεν τις επιστρέφει για τι δεν γουστάρει η δεν έχει ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ????????

το μονο που ξερουμε ειναι να βαζουμε φορους να στέλνουμε περαίωση ακόμα και σε επιχειματίες που εχουν πεθάνει και να ζηταμε ολο και ποιό πολλά - γιατί δεν πληρώνουν αυτοί που τα φάγανε

δηλ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ - ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ??????

πως θα κινηθεί η αγορά χωρις ρευστότητα - ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ 5 & 6 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!!"

Όπως καταλαβαίνεται μόνο ως ..ρητορικά τίθενται τα παραπάνω ερωτήματα.
Δε νομίζουμε ο πολυάσχολος κ.Παπακωνσταντίνουν μας απαντήσει..
Bookmark and Share