Με γκολ του Νέτο ο θρίαμβος του Αρη επί της ΑΕΚ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Με γκολ του Νέτο ο θρίαμβος του Αρη επί της ΑΕΚ

Με δύο γκολ του Νέτο ο Αρης νίκησε(2-1) στο Ολυμπιακό Στάδιο την ΑΕΚ! Ετσι, λίγες ημέρες μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο, η ομάδα...του Χιμένεθ βρίσκεται ξανά σε δύσκολη θέση.
Στο 29' ο Νέτο με πλασέ έκανε το 0-1 για να έρθει η ισοφάριση στο 51' όταν ο Σκόκο έβγαλε τη σέντρα και ο Μπλάνκο με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1. Ξανά ο Νέτο στο 75' πέτυχε γκολ και ο Αρης έφυγε με τους βαθμούς (2-1) από την έδρα της ΑΕΚ.
Ο Αρης γνώριζε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο, κυνήγησε τις αντεπιθέσεις, ο Νέτο έπαιξε προωθημένος αλά ...Χαβίτο (!) και έτσι ήρθε ο θρίαμβος. Αντίθετα, η ΑΕΚ παραμένει σε κρίση. Ο Χιμένεθ έκανε αλλαγές, χάθηκε η συνοχή και ουδείς γνωρίζει τι θα καταφέρει στο μέλλον η ομάδα.
Διαιτητής ο Θάνος (Γρεβενών). Κίτρινες: Τόχα, Σκόκο, Σηφάκης. Κόκκινη: Ματέος(με δεύτερη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα).
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Νταντόμο, Ματέος, Μανωλάς, Αργυρίου, Μίτσελ(46' Ντιόπ), Σκόκο, Μάκος (70' Γκέντσογλου), Μπλάνκο, Μπερνς, Γκερέιρο(46' Μπαχά).
Αρης: Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Τόχα, Κόκε(79' Σέζαρεκ), Μίσελ, Φατί, Βανγκέλι, Πορτίγια(63' Πρίττας), Λαζαρίδης, Σακάτα(63' Καστίγιο).
Bookmark and Share