ΝΔ: Όχι στο 40ωρο στο δημόσιο! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΝΔ: Όχι στο 40ωρο στο δημόσιο!


Η αντιπολίτευση στο ...πόδι δυστυχώς συνεχίζεται από το κόμμα της Ν.Δ.

Έτοιμη να καταψηφίσει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για αύξηση των ωρών εργασίας στο δημόσιο κατά 2,5 ώρες, εβδομαδιαίως, εμφανίζεται η...
η Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΔ τίθεται κατά του 40ωρου στο δημόσιο, όπως αποσαφήνισε εχθές ο αρμόδιος εισηγητής του κόμματος, τομεάρχης εσωτερικών και δημόσιας διοίκησης, Χρήστος Ζώης, ο οποίος μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της βουλής τόνισε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτή τη ρύθμιση αν δεν πεισθεί πως, από την επιμήκυνση του ωραρίου, θα εξοικονομηθούν 45.000 θέσεις εργασίας.

«Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά» υποστήριξε ο κύριος Ζώης, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνηση για να εισπράξει την έντονη αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση. Ο υπουργός των εσωτερικών, μίλησε για εθνική προσπάθεια στην οποία καλούνται να συμβάλλουν και οι δημόσιοι υπάλληλοι και προειδοποίησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως θα φροντίσει να επικοινωνήσει ο ίδιος την άρνησή της στον Ελληνικό λαό.

«Λένε όχι σε μια μεγάλη τομή, σε ένα εργαλείο που βάζει μπροστά τη Δημόσια Διοίκηση. Εμείς λάβαμε αυτή την απόφαση για το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου. Ήταν η αυτονόητη επιλογή μιας χώρας που έχει βρεθεί στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Λέμε το αυτονόητο, να κάνουμε τις ώρες εργασίας όσες είναι και στον ιδιωτικό τομέα» τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης.

2 σχόλια:

Bookmark and Share