"Κόλλησε" το θέμα της Θεολογικής σχολής της Χάλκης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

"Κόλλησε" το θέμα της Θεολογικής σχολής της Χάλκης


Ζητούν ανταλλάγματα οι Τούρκοι.

Επιμένει η Τουρκία να απαιτεί βαρύτατα ανταλλάγματα για να εξετάσει την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Ο υπουργός Επικρατείας, Ε. Μπαγίς...
επισκέφθηκε ελληνική εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη (είναι και η εκλογική του περιφέρεια) και, όταν τέθηκε το θέμα της Χάλκης, απάντησε ότι «πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα βήματα από την Τουρκία και την Ελλάδα».

Και για να γίνει ...πιο σαφής, εξήγησε ότι στην Αθήνα δεν υπάρχει νεκροταφείο ούτε τζαμί για τους μουσουλμάνους, ενώ, όπως είπε, στη Θράκη υπάρχει «δυσχέρεια» στη χρήση του όρου «τουρκικός» από συλλόγους της μειονότητας..

3 σχόλια:

  1. Και τι που δεν υπάρχει τζαμί στην Αθήνα. Από που και ως που αφορά αυτό την Τουρκία? Δηλαδή τους αφορά τι κάνουν οι απάνταχου μουσουλμάνοι το θρήσκευμα? Τι είναι η Τουρκία, ο απανταχού θεματοφύλακας του Ισλάμ? Έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπουδαίο θέμα βρήκαν να αναδείξουν τα ξεφτέρια της εξωτερικής μας πολιτικής. Σιγά το εθνικό πρόβλημα που δε λειτουργεί το θεολογικό σεμινάριο του κ. Βαρθολομαίου. Ποτέ μη σώσει να λειτουργήσει η σχολή της Χάλκης αν είναι να δώσουμε ανταλλάγματα στους Τούρκους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην κλείνεις εκκλησίες στο Ριζοκάρπασο βλάκα μπαγίς..κατάλαβες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share