Παπαρήγα: «Χρεοκοπία θα υπάρξει» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Παπαρήγα: «Χρεοκοπία θα υπάρξει»


«Χρεοκοπία θα υπάρξει είτε είναι επιλεκτική, είτε δεν θεωρηθεί χρεοκοπία», ανέφερε η γγ γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε έκτακτη συνέντευξή της στα γραφεία του κόμματος στο Περισσό.

Η κ. Παπαρήγα τόνισε πως...
«Διέξοδος από την κρίση είναι μία. Αποδέσμευση από την ΕΕ και λαϊκή εξουσία».

«Ο λαός δεν θα πάθει τίποτα περισσότερο απ’ όσα έχει πάθει. Ο μόνος δρόμος είναι να ανατραπεί η εξουσία των μονοπωλίων και να επικρατήσει λαϊκή εξουσία», είπε.

Η κ. Παπαρήγα κατηγόρησε την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι με τη στάση τους συσκοτίζουν τον λαό και τόνισε ότι δεν θα υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας προς όφελος του λαού ακόμα και αν ξεπεραστεί η σημερινή κρίση, χωρίς να υπάρξει ανατροπή της πολιτικής, που επιβάλλουν τα μονοπώλια.

Η γγ του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι πρέπει να τελειώνουν οι αυταπάτες πως αν κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ρίξουν την κυβέρνηση πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς το σύστημα, όπως είπε, έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Σε άλλο σημείο, κάλεσε το μαζικό κίνημα των εργαζομένων να σταματήσει την «περαιτέρω ληστεία του εισοδήματος» και τόνισε ότι δεν θα υπάρξει καμία πρόοδος χωρίς συμπόρευση με το ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share