Γαλλία εναντίον ..κερδοσκόπων - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Γαλλία εναντίον ..κερδοσκόπων

Την κατάθεση προτάσεων για την ενίσχυση της προστασίας του ευρώ από τις κερδοσκοπικές επιθέσεις, μετά την έγκριση από το γερμανικό Κοινοβούλιο της διεύρυνσης του ΕΤΧΣ, προανήγγειλε ο Γάλλος.. πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν.

«Αναμένουμε την Πέμπτη την ψηφοφορία στο γερμανικό Κοινοβούλιο για το σχέδιο υποστήριξης της Ελλάδας, από το οποίο εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, η προσπάθεια η οποία έχουμε αναλάβει για την καταπολέμηση της κερδοσκοπίας εις βάρος της ζώνης του ευρώ», ανέφερε στην Εθνοσυνέλευση ο κ. Φιγιόν.

Οπως διευκρίνισε, μόλις επιτευχθεί το αποτέλεσμα και «ελπίζοντας ότι αυτό θα είναι θετικό», θα υποβληθούν προτάσεις για την αντιμετώπιση των επιθέσεων αυτών.

Νωρίτερα, κυβερνητική πηγή δήλωσε ότι το Παρίσι εξετάζει το ενδεχόμενο να λάβει «ισχυρές αποφάσεις» σχετικά με την βοήθεια προς την Ελλάδα και τις τράπεζες.

«Πρέπει να λάβουμε ισχυρές αποφάσεις για την Ελλάδα και τις τράπεζες, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε πριν η Γερμανία υιοθετήσει την Πέμπτη το σχέδιο διάσωσης», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share