Γιακουμάτος: Λυπάμαι τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Γιακουμάτος: Λυπάμαι τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Ο βουλευτής είπε χαρακτηριστικά «τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εγώ τους λυπάμαι, τους καταλαβαίνω πλήρως. Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.»

Για ηλεκτροσόκ σε περίπτωση που παρθούν κι άλλα μέτρα, έκανε λόγο στη...
ΝΕΤ FM ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, δηλώνοντας πως τώρα είμαστε στα ψυχοφάρμακα. Αναφερόμενος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε την άποψη ότι έχουν να επιλέξουν μεταξύ πτώχευσης, διάλυσης και στήριξης της κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά «τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εγώ τους λυπάμαι, τους καταλαβαίνω πλήρως. Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.» Επιπλέον, εκτίμησε ότι η χώρα πνίγεται και ότι χρειάζεται ανάσες, τις οποίες θα δώσει ο Αντώνης Σαμαράς.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: «Τώρα είμαστε στα ψυχοφάρμακα, στο τέλος της θεραπείας του ψυχοφαρμάκου. Αν συνεχίσει έτσι, με ακόμα λίγα μέτρα, πάμε για ηλεκτροσόκ.»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Θεωρείτε, δηλαδή, ότι τα μέτρα είναι το ζητούμενο;»

Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: «Η οικονομική δυσπραγία. Αυτό είναι το ζητούμενο. Βλέπουμε ότι υπάρχει τρομακτική ανεργία. Το δεύτερο, είναι η μείωση των υποχρεώσεων που είχαν βάλει. Αν από την αρχή έπαιρναν τα ίδια λεφτά πώς να μην αντιδρούσε ο Έλληνας; Αλλά ο Έλληνας με αυτά που έπαιρνε, με αυτά που είχε υπογράψει συμβόλαιο με το κράτος έβαλε υποχρεώσεις, έβαλε δάνεια, έβαλε παιδιά να σπουδάζουν. Αυτά είναι που τον καίνε.»

Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: «Εγώ πιστεύω ότι επειδή κάθε 50 χρόνια γινόταν και ένας πόλεμος με όπλα, τώρα το όπλο είναι τα swaps και είναι και τα επιτόκια και οι αγορές. Είναι οικονομικός ο πόλεμος. Είναι καθαρός, κανονικός πόλεμος.»

Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: «Τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εγώ τους λυπάμαι, τους καταλαβαίνω πλήρως. Έχουνε μια κατακραυγή. Δηλαδή ο βουλευτής που βγήκε από τις εκλογές του 2009 είναι κλέφτης; Τι φταίει. Πρώτον αυτό. Δεύτερον, έχει να επιλέξει μεταξύ πτώχευσης, διάλυσης και στήριξης κυβέρνησης. Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.»

Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: «Δεν λέω ότι θα έρθει ο Σαμαράς και θα σώσει τη χώρα αμέσως. Θα έρθει όμως και θα δώσει ανάσες. Ανάσες θέλει η χώρα, δεν αναπνέει τώρα. Πνίγεται.»


Από τη ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share