Kάθε μέρα και ..μια κατηγορία παρακάτω για τον Γηραιό! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Kάθε μέρα και ..μια κατηγορία παρακάτω για τον Γηραιό!


Η κίνηση του Ηρακλή να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια έχει ως άμεσο αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του στην αμέσως επόμενη κατηγορία (Γ' Εθνική) ύστερα από σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ.

Στον «γηραιό» δίδεται προθεσμία μέχρι τις 11 το πρωί της Παρασκευής για να αποσύρει τα ασφαλιστικά...
μέτρα, αλλιώς η απόφαση θα ισχύσει κανονικά, με τους «κυανέρυθρους» να πέφτουν δύο κατηγορίες μέσα σε ένα καλοκαίρι.
Μένει να φανεί αν ο Ηρακλής θα αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα, όπως έκαναν ΟΦΗ, Λάρισα και Πανσερραϊκός, όταν είχαν δεχθεί ίδιο τελεσίγραφο από την ΕΠΟ, καθώς απαγορεύεται ρητά η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου. Μέχρι στιγμής, ο Ανδρέας Παντελή δεν μοιάζει διατεθειμένος να υποκύψει, όμως μέχρι τέλους θέλει να το τραβήξει και η ομοσπονδία. Δηλαδή, την ώρα που οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να επιστρέψουν το σύλλογο στη Σούπερ Λίγκα, δεν αποκλεείεται να αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην τρίτη κατηγορία.

Εν τω μεταξύ, σε μία προσπάθεια να ασκήσουν πίεση, οι άνθρωπι του Ηρακλή έστειλαν επιστολή στον πρωθουπουργό, ζητώντας του να παρέμβει για να αποκαταστήσει «την αδικία που υφίσταται ο σύλλογος». Οι «κυανόλευκοι» επαινούν το έργο της Πολιτείας στην πάταξη των στημένων αγώνων, όμως επιτίθενται στην ΕΠΟ, θεωρόντας ότι «ο ομοσπονδία έχει στοχοποιήσει καταφανέστατα τον Ηρακλή».

Την επιστολή υπογράφουν νυν και πρώην πρόεδροι και μέλη των ΔΣ του Ερασιτέχνη, της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ΤΑΠ, οι Ολυμπιονίκες της ομάδας, οι αθλητές όλων των τμημάτων, οι σύλλογοι βετεράνων της ομάδας και οι οργανωμένοι οπαδοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share