To BBC «εισέβαλε» στα επείγοντα του Ευαγγελισμού.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

To BBC «εισέβαλε» στα επείγοντα του Ευαγγελισμού..


Οι πρόσφατες έρευνες για τις επιπτώσεις των συνθηκών κρίσης στην υγεία των πολιτών και στις πρακτικές που ακολουθούν έφεραν στην Ελλάδα -για μία ακόμη φορά- τα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα.



Το...
Τπρωί το συνεργείο του βρετανικού BBC πέρασε την πόρτα του Ευαγγελισμού, προκειμένου να καταγράψει από κοντά την πραγματικότητα των Ελλήνων πολιτών.Τώρα αναμένεται το ρεπορτάζ αν και το περιεχόμενό του μπορούμε να το φανταστούμε...

Προηγήθηκε έρευνα επιστημόνων στο Κέμπριτζ, που έκρουε "κώδωνα κινδύνου" για την υγεία των Ελλήνων, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, . Η κρίση χρέους που πλήττει την Ελλάδα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού της χώρας, καθώς έχει αυξηθεί ο αριθμός των αυτοκτονιών, όλο και περισσότεροι στρέφονται στα ναρκωτικά, ενώ ραγδαία αύξηση παρατηρείται στα κρούσματα μόλυνσης με τον ιό HIV.

Τα σκληρά οικονομικά μέτρα και το αυξανόμενο ποσοστό ανεργίας ωθούν περισσότερους πολίτες στην κατάθλιψη και στην εξάρτηση από τα ναρκωτικά, ενώ οι περικοπές στις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες του Δημοσίου υποδηλώνουν ότι λιγότεροι άνθρωποι θα μπορούν να επισκεφθούν τον γιατρό τους ή να ζητήσουν άλλη ιατρική βοήθεια..
Bookmark and Share